Οι Killers έπαιξαν ζωντανά στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Las Vegas (vids)

Brandon Flowes (The Killers)
Brandon Flowes (The Killers)

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τους The Killers! Το συγκρότημα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Las Vegas, όπου εγκαινίασε την ολοκαίνουρια και υπερπολυτελή T-Mobile Arena – ένα στάδιο στο οποίο απόψε (8 Απριλίου) θα παίξουν και οι επανενωμένοι Guns N’ Roses για να ακολουθήσουν συναυλίες από τους Billy Joel, Garth Brooks και Carrie Underwood.

Ο Brandon Flowers και τα υπόλοιπα μέλη των The Killers, που πάντα αναφέρονται με καμάρι στη γενέτειρά τους, έπαιξαν μπροστά σε 20.000 κόσμο, ενώ μαζί τους στη σκηνή εμφανίστηκαν ως guests o Dan Reynolds (frontman των Imagine Dragons), οι Blue Man Group και ο Wayne Newton. Εκτός από κλασικές τους επιτυχίες όπως τα ‘Human’ και ‘Read My Mind’, οι Killers ερμήνευσαν και το ‘Jenny Was a Friend of Mine’, ενώ διασκεύασαν το θρυλικό ‘Johnny B. Goode’ του Chuck Berry και τα ‘Viva Las Vegas’ και ‘Can’t Help Falling In Love’.

Δείτε εδώ μερικά αποσπάσματα από τη συναυλία και τις μετέπειτα αναρτήσεις στο Twitter, από τους The Killers και τους Imagine Dragons: