Οι Last Shadow Puppets έκαναν το “θαύμα” τους στο late show του James Corden

The Last Shadow Puppets Live At James Corden 2016
The Last Shadow Puppets Live At James Corden 2016

Σαν τον Κωστόπουλο και τις 48 Ώρες δεν έχει, αλλά και οι The Last Shadow Puppets καλοί είναι.

Το δίδυμο των Alex Turner και Miles Kane, συνεχίζει τις εμφανίσεις για την προώθηση του ‘Everything You’ve Come to Expect’ που ακόμα σπαρταράει, και αυτή τη φορά βρέθηκε στο πλατό του βραδινού show του James Corden. Αν δεν έχετε ιδέα για το ποιος είναι ο James Corden, τότε δείτε αυτό. Ναι, είναι ο ηθοποιός/τραγουδιστής/παρουσιαστής που πάει βόλτα με το τζιπ μεγάλα ονόματα της μουσικής και κάθε σκετσάκι του γίνεται αυτομάτως viral. Ξεφύγαμε όμως ε;

Οι The Last Shadow Puppets, λοιπόν, ερμήνευσαν το ‘Miracle Aligner’ από τον νέο τους δίσκο και εντυπωσίασαν, με μία ερμηνεία που σε συνδυασμό με τα οπτικά εφέ και τα κουστουμάκια των Puppets, μας πήγε λίγο προς ’70s. Turner και Kane, θα είναι πολύ απασχολημένοι αυτόν τον καιρό, καθώς μετά από την εμφάνισή τους, αυτό το Σαββατοκύριακο, στη δεύτερη δόση του Coachella, θα παίξουν και στο Primavera Sound της Βαρκελώνης, πριν έρθουν και από τα μέρη μας και το Rockwave Festival (πλήρης οδηγός για όλο το φεστιβάλ, εδώ)!


Ο Alex Turner “έκλεψε” το κινητό μίας fan για να τραβήξει selfie-βίντεο

Όταν ο Alex Turner συνάντησε τον Bowie


Δείτε εδώ την εμφάνισή τους στο ‘Late Late Show with James Corden’:

Και θυμηθείτε εδώ και αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας όταν δηλαδή οι The Last Shadow Puppets έπαιξαν το ‘Bad Habits’ στο Late Night του Seth Meyers: