Πριν από μερικές μέρες, οι Madrugada ανακοίνωσαν πως την επετειακή επανένωσή τους για δύο show στο Όσλο θα διαδεχθεί μία ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία ξεκινάει στα μέσα Φεβρουαρίου, ενθουσιάζοντας τους fans τους.
Όμως, αν αναλογιστεί κανείς τη σχέση λατρείας που έχουν τόσο οι Madrugada όσο και ο Sivert Høyem με το ελληνικό κοινό, εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς της επικείμενης περιοδείας τους. Έτσι, πληθώρα Ελλήνων fans έσπευσαν να ρωτήσουν τα μέλη της μπάντας στα social media για αυτό το ενδεχόμενο και οι απαντήσεις που έλαβαν ήταν άκρως ενθαρρυντικές.
Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε τη χαρά να τους φιλοξενήσουμε στη χώρα μας και -λογικά- το μόνο που μένει είναι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και να ανακοινωθεί!
Συνέντευξη Sivert Høyem: «Στην Ελλάδα ένιωσα πως είναι σημαντικό αυτό που κάνω»