Οι Mastodon έτοιμοι να ξεκινήσουν το επόμενο άλμπουμ τους

Mastodon
Mastodon

Οι Mastodon τελείωσαν πρόσφατα την περιοδεία για το τελευταίο τους άλμπουμ, ‘Once More ‘Round The Sun’ (2014), και τώρα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν να γράφουν του νέο τους άλμπουμ, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους fans της μπάντας.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το εκπληκτικό άλμπουμ του 2014 που διαδέχθηκε μερικές επίσης εξαιρετικές δουλειές, δεν ξέρουμε πια τι να περιμένουμε από την εκρηκτική μπάντα από την Ατλάντα. Αλλά ο κιθαρίστας της μπάντας, Bill Kelliher, και ο ντράμερ, Brann Dailor, έρχονται να μας γεμίσουν αισιοδοξία, μιλώντας στο Live Nation TV:

Με το νέο δίσκο να διαφαίνεται στον ορίζοντα, ξεκινάμε σύντομα να γράφουμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να μην μείνουμε στάσιμοι στον τρόπο παιξίματός μας. Κάθε νέο άλμπουμ είναι μια ευκαιρία να κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο – γιατί πρέπει να βελτιωθούμε, έτσι δεν είναι; [γέλια]

Παλιά γράφαμε ένα μάτσο riffs και λέγαμε “Αυτό ακούγεται καλό!”. Τώρα, όταν ξεκινάμε, δίνουμε περισσότερη έμφαση στην ισορροπία μεταξύ φωνητικών και ενορχήστρωσης. Είναι φυσική εξέλιξη.

Προφανώς, ελπίζουμε το νέο άλμπουμ να ανέβει στα ράφια μες στο 2017! Μέχρι τότε…

https://www.youtube.com/watch?v=s6WGNd8QR-U

και πολλά άλλα!