Οι Mayhem τον Μάιο στην Αθήνα!

Την Παρασκευή 26 Μαΐου (νέα ημερομηνία), οι Mayhem, από τους πρωτεργάτες της νορβηγικής black metal σκηνής, θα εμφανιστούν στην χώρα μας για μία συναυλία στο Fuzz. Το πιο ενδιαφέρον σε αυτό το live είναι το ότι θα παίξουν όλο το ‘De Mysteriis Dom Sathanas’, που είναι το πρώτο άλμπουμ της μπάντας, κυκλοφόρησε ακριβώς μετά από τα τραγικά γεγονότα που έγιναν το 1993 στη Νορβηγία και είναι στοιχειωμένο από μία αυτοκτονία αλλά και από μία στυγερή δολοφονία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συναυλία μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο Τύπου

Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Παρασκευή 26 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album De Mysteriis Dom Sathanas’, το οποίο -με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει- θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 28€ (το ένα) και 50€ (τα δύο). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 29€.

Διάθεση τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ticket House και το www.viva.gr

Mayhem + opening act (t.b.a.)

Παρασκευή 26 Μαΐου, Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209,Ταύρος / τηλ. 210 3450817 / www.fuzzclub.gr)

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas / Poster
Mayhem – De Mysteriis Dom Sathanas / Αφίσα