Οι Metallica φιλοδοξούν να δώσουν συναυλία στο διάστημα!

Όταν είσαι το πρώτο συγκρότημα που έδωσε συναυλία στην Ανταρκτική, τότε μπορείς με θάρρος να υποστηρίξεις πως το ταβάνι σου είναι ο ουρανός. Όμως οι Metallica φαίνεται πως πήραν το παραπάνω λογοπαίγνιο κάπως κυριολεκτικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ντράμερ του Lars Ulrich, η μπάντα έχει σαν όνειρο να γίνει η πρώτη που δίνει συναυλία στο διάστημα, αν αυτό καταστεί δυνατό στο κοντινό μέλλον.

Ο Lars λοιπόν μοιράστηκε τις παρακάτω σκέψεις του:

Ζω στο Σαν Φρανσίσκο που είναι η πύλη για το μέλλον και όλα αυτά τα πράγματα σχεδιάζονται σε έναν βαθμό στην περιοχή, οπότε είμαστε όσο πιο κοντά στο να παίξουμε στο διάστημα θα μπορούσαμε. Έχουμε μιλήσει με ελάχιστους για την ώρα ανθρώπους για το θέμα, οπότε και δεν αξίζει ακόμα να πω περισσότερα για αυτό.

Και πρόσθεσε:

Δεν θέλω να δεσμευτώ ακόμα με κάποια δήλωση, μόνο να πω πως αν υπάρχει η πιθανότατα κάποια στιγμή αυτό να συμβεί, επιθυμούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Πιστεύω πως έχουμε δείξει τις προηγούμενες δεκαετίες πως το πνεύμα μας συμβαδίζει με την περιπέτεια και η φωτιά καίει μέσα μας, οπότε θα θέλαμε να κάνουμε οτιδήποτε δε θα έκανε ένας συνηθισμένος άνθρωπος, άρα και να δώσουμε συναυλία στο διάστημα.