Οι Mumford and Sons διασκεύασαν το ‘Sweet Dreams’ μαζί με τον Mark Hoppus των Blink-182!

Mumford and Sons
Mumford and Sons

Οι Mumford and Sons, αυτό το καλοκαίρι περιοδεύουν στη Βόρεια Αμερική, προωθώντας το τελευταίο άλμπουμ τους, ‘Wilder Mind’, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή τη χρονιά. Το βρετανικό συγκρότημα, πέρα από την αλλαγή στην ενδυμασία του και το νέο, «ηλεκτρικό» στοιχείο στον ήχο του, έχει να υπερηφανεύεται και για κάτι άλλο: μία διασκευή του ‘Sweet Dreams’.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η μπάντα έχει προσθέσει στη setlist της, την εκτέλεση του γνωστού τραγουδιού των Eurythmics. Αφού την ντεμπούταραν σε μία επίσκεψη στα ραδιοφωνικά studios του BBC στα τέλη Ιουλίου, έπαιξαν live για πρώτη φορά το κομμάτι στις 11 Αυγούστου στο Edmonton. Η καλύτερη όμως εκτέλεση ήρθε μόλις χθες, στην εμφάνιση των Mumford and Sons στο The Forum, στο Inglewood της California.

Μάλιστα, εκτός από τους Jack Garratt και The Vaccines (με τους οποίους περιοδεύουν), στην όμορφη αυτή εκτέλεση, «βοήθησε» και ο special guest, Mark Hoppus, γνωστός παραγωγός και, φυσικά, μπασίστας των Blink-182.

Ευτυχώς για εμάς, οι γνωστοί «κινητάκηδες» fans από το ακροατήριο (τους οποίους ευγνωμονούμε πάντα) μαγνητοσκόπησαν την εκτέλεση, την οποία μπορείτε να δείτε και να ακούσετε παρακάτω: