Οι Muse είναι και πάλι στο στούντιο, μαζί με έναν γνώριμο συνεργάτη [pics]

Muse
Muse

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του ‘Drones’ και ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση από επίσημα χείλη σχετικά με το επόμενο δισκογραφικό πόνημα των Muse.

Τον Ιανουάριο υπαινίχθηκαν ότι βρίσκονται στο στούντιο, τον Μάρτιο είπαν ότι έχουν 3 έτοιμα κομμάτια, ενώ το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν και ένα νέο κομμάτι, αλλά από ‘κει και πέρα τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με αυτό.

Τα καλά νέα είναι ότι οι Βρετανοί μοιράστηκαν πριν κάποιες ώρες νέες φωτογραφίες από το στούντιο, όπου βλέπει κανείς και τον παραγωγό Rich Costey, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για τους δίσκους ‘Absolution’ και ‘Black Holes And Revelations’.

Καλός λόγος για να ελπίζει κανείς σε επιστροφή στον ήχο του παρελθόντος τους, ιδίως αν σκεφτούμε ότι το τελευταίο single ξένισε αρκετά τους fans των Βρετανών superstars.

Μέχρι να ανακοινωθούν νέες λεπτομέρειες από πλευράς της μπάντας, αυτά είναι και τα μόνα γνωστά ως προς την παρούσα φάση των Muse. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram:

View this post on Instagram

Here we go #regram @mattbellamy

A post shared by MUSE (@muse) on

View this post on Instagram

Back in the studio with Rich Costey.

A post shared by MUSE (@muse) on

View this post on Instagram

Good sounds coming together.

A post shared by MUSE (@muse) on