Οι Skid Row αποκλείουν το ενδεχόμενο επανένωσης με τον Sebastian Bach

Sebastian Bach
Sebastian Bach

Νερό στη φωτιά που σιγόκαιγε σχετικά με πιθανή επανένωση των Skid Row με τον Sebastian Bach έριξε ο Scotti Hill σε νέα συνέντευξή του στο Another FN Podcast (όπως μεταδίδει το Loudwire), αποκλείοντας κατηγορηματικά το σενάριο.

Ο κιθαρίστας της αμερικανικής μπάντας που αυτήν την περίοδο στη θέση του frontman έχει τον πρώην τραγουδιστή των DragonforceZP Theatr, δήλωσε:

Η πόρτα είναι κλειστή. Υπήρξε μία κουβέντα, οι δύο μεριές έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά δεν ήταν για να γίνει. Αυτή τη στιγμή η πόρτα είναι κλειστή.

Όταν ο Hill ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως αυτό είναι κάτι που θα ισχύει για πάντα, απάντησε:

Ναι, έτσι νομίζω. Ο τωρινός μας τραγουδιστής, ο ZP Theatr, είναι αδερφός. Είναι εξαιρετικός τργουδιστής, εξαιρετικός frontman, είναι ένας τύπος τον οποίο ανυπομονείς κάθε φορά να συναντήσεις και να περάσεις χρόνο μαζί του.

Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα και αυτό είναι πολύτιμο για εμάς.

Όσο για τον διακαή πόθο των fans της μπάντας, την επανένωση δηλαδή με τον Sebastian Bach, και την ανυπαρξία προοπτικής να πραγματοποιηθεί, δήλωσε:

Εκτιμούμε πολύ τους fans μας. Είμαστε ίσως η πιο φιλική μπάντα προς τους fans. Συναντάμε συχνά κόσμο και μας λέει πόσο cool είμαστε, σε αντίθεση με άλλες μπάντες που δεν ασχολούνται μαζί τους. Όμως δεν μπορούμε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε μια άβολη κατάσταση που θα μας κάνει δυστυχισμένους και θα χαλάσει αυτό που έχουμε τώρα.

Πάρτε μία γεύση του πώς ακούγονται σήμερα οι Skid Row: