Οι συνεργάτες των Muse, Gorillaz και Libertines επανένωσαν τους Senseless Things

Senseless Things
Senseless Things

Οι Senseless Things, μία από τις δημοφιλέστερες alternative rock μπάντες στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όχι μόνο επανενώνονται, αλλά δημοσίευσαν και ένα ολοκαίνουριο κομμάτι.

Το συγκρότημα των Senseless Things ιδρύθηκε το 1986 για να διαλυθεί ήσυχα, 9 χρόνια και 4 δίσκους αργότερα. Έκτοτε, τα μέλη του γκρουπ συνεργάστηκαν με άλλες δημοφιλείς μπάντες: Ο ντράμερ, Cass Browne, δούλεψε με τους Gorillaz από τα πρώτα τους βήματα (ο Jamie Hewlett των Gorillaz σχεδίασε πολλά από τα εξώφυλλα των Senseless Things), ο μπασίστας, Morgan Nicholls, ενσωματώθηκε στους The Streets και αργότερα στους Muse (ως πληκτράς σε συναυλίες τους), ο κιθαρίστας, Ben Harding, έγινε μέλος των 3 Colours Red, ενώ ο frontman τους, Mark Keds, που τραγούδησε για λίγο με τους The Wildhearts, έχει συνεργαστεί με τους Libertines για το κομμάτι ‘Can’t Stand Me Now’.

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι Senseless Things δουλεύουν ήδη πάνω σε νέο υλικό και το τραγούδι ‘Lost Honey’ είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει, ενώ το συγκρότημα θα επανέλθει σύντομα και συναυλιακά με ένα live στο Shepherds Bush Empire του Λονδίνου τον ερχόμενο Μάρτιο, 22 χρόνια μετά από την τελευταία τους συνύπαρξη στη σκηνή.