Οι Tool παρουσίασαν ζωντανά το νέο τους κομμάτι, ‘Descending’ (Βίντεο)

tool live
Tool

Το περασμένο Σάββατο, οι Tool έπαιξαν στο μοναδικό για φέτος προγραμματισμένο live τους, στο Tempe. Η πρώτη είδηση που μας ήρθε από τη συναυλία στη μακρινή πόλη της Arizona, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ρυθμούς Halloween, δεν ήταν άλλη από τη διασκευή του συγκροτήματος σε κομμάτι των Led Zeppelin και, μάλιστα, με LedZeppelin-ική -ας μου επιστραπεί η έκφραση- αμφίεση! Απολαύστε τους εδώ.

Η δεύτερη, σοβαρότερη και σημαντικότερη ίσως είδηση, είναι ότι στο συγκεκριμένο live, οι Tool έπαιξαν για πρώτη φορά ένα ολοκαίνουριο κομμάτι τους. Όπως μετέδωσε το MetalInjection, πρόκειται για ένα instrumental κομμάτι με τον τίτλο ‘Descending’.

Ακούστε το κομμάτι, εδώ, όπως το κινηματογράφησε ένας φίλος του συγκροτήματος από το ακροατήριο:

Εάν όμως δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτή τη μικρή γεύση από τη συναυλία, μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ολόκληρο το show των Tool, όπως το τράβηξε κάποιος άλλος φαν. Το νέο κομμάτι του γκρουπ, ξεκινάει περίπου στα 1:02:40. (Μήπως τελικά οι τύποι με τις κάμερες και τα κινητά στις συναυλίες δεν είναι τόσο ενοχλητικοί, αλλά αντιθέτως επιτελούν σοβαρό έργο; Τροφή για σκέψη…)

https://www.youtube.com/watch?v=sRrmIz9AtR4