Το Μπέρμιγχαμ πενθεί για τον Ozzy

Το Μπέρμιγχαμ πενθεί για τον Ozzy

Λίγα λεπτά μετά το άκουσμα της είδησης του χαμού του, κόσμος συγκεντρώθηκε στο Μπέρμιγχαμ για να τιμήσει τον Ozzy.
Το Μπέρμιγχαμ πενθεί για τον Ozzy
Το Μπέρμιγχαμ πενθεί για τον Ozzy

Η είδηση του θανάτου του Ozzy κάνει το γύρο του κόσμου από χθες βράδυ… Λίγα λεπτά μετά το άκουσμα της είδησης του χαμού του, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται αυθόρμητα στη γέφυρα όπου εδράζεται το μνημείο των Black Sabbath με τις φιγούρες τους και να αφήνει λουλούδια και εγκάρδια μηνύματα.

Ο κόσμος έσπευσε να φωτογραφηθεί και στα σημεία με τα murals και τα γκράφιτι που κοσμούν την πόλη, ενώ στον κεντρικό σταθμό των τραίνων, στο New Street, όλο το βράδυ έπαιζαν κομμάτια του από ηχεία που στήθηκαν για το σκοπό αυτό. Στη γειτονιά που μεγάλωσε, στο Άστον, στα βόρεια της πόλης και πέριξ του γηπέδου της Aston Villa το σκηνικό ήταν αντίστοιχο.

Ozzy

Πριν λίγες ημέρες, ο κόσμος αποχαιρέτισε τους 4 Black Sabbath, στην γενέτειρά τους, ενώ είναι ακόμα άγνωστο αν τελικά θα ταφεί ο Ozzy στο Μπέρμιγχαμ.

Δείτε οπτικοακουστικό υλικό παρακάτω:


Ozzy Osbourne: Η τελευταία υπόκλιση στο Μπέρμιγχαμ


Συναυλίες 2026: Πρόγραμμα & Εισιτήρια