Τα προβλήματα υγείας του Ozzy Osbourne ήταν τα πιο συνηθισμένα νέα για τον τραγουδιστή τα προηγούμενα χρόνια.
Διάγνωση Parkinson, διαρκή χειρουργεία, πόνοι και ακυρώσεις συναυλιών κράτησαν τον Madman μακριά από τη σκηνή, έβαλαν φρένο στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του απόπειρα και φαινομενικά τον υποχρέωσαν σε σιωπηλή και άνευ αποχαιρετισμού σύνταξη.
Η επιστροφή του στο σανίδι λοιπόν μαζί με τους Tony Iommi, Geezer Butler και Bill Ward αυτό το καλοκαίρι, η μία και μοναδική συναυλία στο Birmingham, θα είναι ο επίσημος αποχαιρετισμός του, το τελευταίο αντίο στους οπαδούς του και η τελευταία του ζωντανή εμφάνιση. Αυτά πάντα σύμφωνα με τη σύζυγο του Ozzy, Sharon.
Ο Ozzy δεν είχε την ευκαιρία να πει αντίο στους φίλους του, στους οπαδούς του, και αισθάνεται ότι δεν έχει μπει τελεία. Αυτή είναι η τελεία του.
Οριστική αυλαία για τον Ozzy Osbourne λοιπόν, τουλάχιστον συναυλιακά. Αν μη τι άλλο, με την καλύτερη παρέα, αν κρίνει κανείς από το lineup της φιλανθρωπικής μουσικής εκδήλωσης στο Villa Park, και φυσικά την παρουσία των έτερων τριών Black Sabbath. Ας σημάνουν οι καμπάνες.