Με guest star τον Bruce Dickinson έδωσαν τη συναυλία τους στο Παρίσι οι Pantera.
Το σχήμα, που περιοδεύει με τους Zakk Wylde και Charlie Benante στη θέση των αδελφών Abbott, έχοντας μαζί τους Child Bite και Power Trip, κάλεσε επί σκηνής τον τραγουδιστή των Iron Maiden, που είναι τα τελευταία χρόνια κάτοικος Παρισιού.
Εν μέσω της εκτέλεσης του ‘Walk’ λοιπόν, ο Dickinson εμφανίστηκε αναπάντεχα με το μικρόφωνο στο χέρι για να κάνει… παρέα στον Phil Anselmo για μερικά λεπτά και να πει και αυτός μερικούς στίχους.
Οι Pantera θα κατευθυνθούν προς το Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στην επόμενη εβδομάδα (μάλλον ο Bruce Dickinson θα είχε ακόμα μεγαλύτερη πέραση εκεί), στα πλαίσια της διαρκούς δραστηριότητάς τους μετά την επαναφορά του ονόματος από τους Anselmo και Rex Brown. Για την Ελλάδα, περιμένουμε ακόμα.