Περιμένουν τον Till Lindemann οι Rammstein

Till Lindemann
Till Lindemann

Έχουν ήδη περάσει 8 χρόνια από τον τελευταίο τους δίσκο, Liebe ist für alle da’ (2009), και οι Rammstein ετοιμάζουν την επιστροφή τους, ετοιμάζοντας το follow-up του.

Πρόσφατα, ο κιθαρίστας της μπάντας, Richard Z. Kruspe, δήλωσε πως έχουν 35 νέα κομμάτια σχεδόν έτοιμα, ενώ τώρα, με νέες δηλώσεις στο Metal Hammer φρόντισε να ρίξει λίγο ακόμα φως στην υπόθεση του νέου δίσκου της γερμανικής μπάντας. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «μυστηριώδες υλικό», λέγοντας ότι περιμένουν τον frontman, Till Lindemann, να το ολοκληρώσει:

Όλα εξαρτώνται από τον frontman μας, τον Till Lindermann, και το πότε θα ολοκληρώσει τη δουλειά του πάνω στις μυστήριες ιδέες που έχει. Έχουμε περίπου 30 ιδέες αυτή τη στιγμή – άλλες με στίχους και άλλες όχι. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε τα φωνητικά και μετά ίσως κοιτάξουμε για κάποιον άλλον παραγωγό. Αυτά είναι τα μόνα ερωτηματικά που μας έχουν απομείνει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κιθαρίστας δήλωσε πως ο πρωταρχικός στόχος της μπάντας είναι το «να γράψουν ωραία μουσική, ίσως ακόμα και να χρησιμοποιήσουν ασυνήθιστες μεθόδους, νέες ιδέες και να ξεφύγουν από τα συνήθη μονοπάτια τους», κάτι το οποίο σημαίνει ότι… κανείς δεν ξέρει πώς θα ακούγονται οι Rammstein, 8 περίπου χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο τους. Αναμένουμε…