Έχει ήδη περάσει αρκετός καιρός από τον Δεκέμβρη του 2015 και τον θάνατο του Scott Weiland, και ο Scott Stapp -ο αντικαταστάτης του στο supergroup Art Of Anarchy– αποκάλυψε στο Music Radar την επίδραση που είχε ο χαμός του Weiland πάνω του, πέρα από το προφανές της νέας ευκαιρίας που του δόθηκε:

Η ζωή του Scott Weiland με επηρέασε, πέρα από τους Art Of Anarchy. Η ζωή του ήταν μία υπενθύμιση σε εμένα για το πού οδηγούταν η δική μου ζωή μου αν συνέχιζα τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Αυτή η υπενθύμιση πως αυτός τραγουδούσε σε αυτήν την μπάντα ήταν σχεδόν σαν να μου μιλάει από τον τάφο και να μου λέει: “Αδερφέ, πρέπει να μείνεις σωστός, αλλιώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε σένα…”.

Μου έδωσε την επιθυμία και την ώθηση να παραμείνω, μέρα με τη μέρα, νηφάλιος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Scott Weiland, πρώην frontman των Stone Temple Pilots, πέθανε στον ύπνο του από overdose στο tour bus των The Wildabouts, ενώ περιόδευε με το συγκρότημα στην Αμερική. Όσον αφορά τους Art Of Anarchy, ο Scott Stapp βρήκε στην μπάντα τους Jon (κιθάρα) και Vince Votta (ντραμς), τον Ron “Bumblefoot” Thal (κιθάρα) και τον John Moyer των Disturbed (μπάσο).

Δείτε ακόμα:

Οι Stone Temple Pilots έγραψαν μια συγκινητική επιστολή για τον Scott Weiland

Συγκινητικό βίντεο από τα μέλη των Stone Temple Pilots, για τον Scott Weiland