Slash: «Ο μόνος λόγος που συνεχίζω να κάνω δίσκους»

Slash: «Ο μόνος λόγος που συνεχίζω να κάνω δίσκους»

O Slash για το σήμερα.
Slash
Slash

Ο Slash παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους κορυφαίους κιθαρίστες της ιστορίας της rock, δεν είναι πολύ φανατικός των τηλεοπτικών συνεντεύξεων απ’ ό,τι φαίνεται. Κι αυτό γιατί έδωσε συνέντευξη ξανά έπειτα από πέντε χρόνια, στο τηλεοπτικό σόου, ‘The Project’.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις ήταν τι είναι αυτό που τον κάνει να συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια και αν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις που να τον έλκει περισσότερο.

Ας δούμε τι απάντησε:

Όχι. Έχει να κάνει μόνο με τη μουσική. Ο μόνος λόγος που κάνω δίσκους είναι για να μπορώ μετά να κάνω περιοδεία.

Επειδή ως κιθαρίστας λατρεύω να παίζω κιθάρα -δεν μου αρέσει να είμαι στο στούντιο ούτε τρελαίνομαι να κάθομαι σπίτι μου και να παίζω κιθάρα- μου αρέσει να παίζω ζωντανά.

Οπότε το καταλαβαίνω, αλλά είμαι κατά κάποιο τρόπο σπάνιος, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να το κάνουν αυτό όσο καιρό το κάνω εγώ και που στη πραγματικότητα το ευχαριστιούνται τόσο πολύ όσο εγώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 21 Σεπτέμβρη είχε κυκλοφορήσει η τέταρτη προσωπική δουλειά του κιθαρίστα σε συνεργασία με τον Myles Kennedy και τους The Conspirators, ‘Living The Dream’.


Slash: «Για αυτό η rock έγινε βαρετή τα τελευταία χρόνια!»

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.