Οι Slipknot δουλεύουν εδώ και καιρό το νέο τους δίσκο και έχουμε το πρώτο του δείγμα!
Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με τίτλο ‘The Chapeltown Rag’ και όπως όλα δείχνουν μετράμε αντίστροφα για το διάδοχο του ‘We Are Not Your Kind’ (2019).
Την παραγωγή υπογράφει ο Joe Baressi, γνωστός για τις δουλειές του με τους Pallbearer, Tool και The Bronx. Η έμπνευση του τραγουδιού ήρθε στον Corey Taylor ενώ παρακολουθούσε ένα ντοκιμαντέρ για τον διαβόητο δολοφόνο Peter Sutcliff.
To ‘Τhe Chapeltown Rag’ πραγματεύεται με τις στρεβλώσεις τις αλήθειας που ξεκινούν από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και κυκλοφορούν σαν ιός από τα social media.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο frontman των Slipknot, εξηγεί:
Είναι τρομακτικό, είναι απογοητευτικό και δεν μπορεί κανείς να σταματήσει αυτό που γίνεται στα social media.
Μπορείς να καταλάβεις μόνο ότι είμαι τρομαγμένος. Αυτό είναι που εξιστορεί στην ουσία το τραγούδι.
Είναι ένα κλασικό Slipknot κομμάτι. Έχει φρενήρη ρυθμό και οι στίχοι του καταπιάνονται με τη χειραγώγηση από τα social media.
Το τραγούδι θα παιχτεί για πρώτη φορά live σήμερα, 5/11, στο Knotfest, όπου στο πλευρό των Slipknot θα παίξουν και οι Bring Me the Horizon, Killswitch Engage, Fever 333 και Code Orange.
Ακούστε το ‘The Chapeltown Rag’ στον παρακάτω σύνδεσμο: