Στο στούντιο οι Gojira! [pic]

Gojira - Stranded (instance)
Gojira - Stranded (instance)

Δύο χρόνια και κάτι έχουν περάσει από την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ των Gojira‘Magma’, το οποίο έλαβε αποθεωτικές κριτικές και γιγάντωσε το όνομά τους στην παγκόσμια μέταλ σκηνή (διαβάστε την κριτική μας εδώ) και τώρα, όπως όλα δείχνουν, η γαλλική μπάντα είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δισκογραφία.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο μέρες, ανέβασαν μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook, στην οποία απεικονίζεται ο ντράμερ, Mario Duplantier, πίσω από το μικρόφωνο, με τη λεζάντα «Cooking something up» (Ετοιμάζοντας κάτι).

Με την μπάντα να μην έχει αποκαλύψει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με κάποια νέα κυκλοφορία, οι δύο υποθέσεις που μπορούν να γίνουν είναι οι εξής: Είτε ετοιμάζουν το πολυαναμενόμενο εδώ και χρόνια EP με τίτλο ‘Sea Shepherd’, είτε έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφουν τον διάδοχο του ‘Magma’.

Όπως και να ‘χει, η λογική λέει πως, εφόσον ετοιμάζεται κάποια κυκλοφορία, θα μάθουμε με ακρίβεια και από επίσημα χείλη το τι πρόκειται να είναι αυτό. Δείτε τη φωτογραφία που, όπως αναμενόταν, προκάλεσε ενθουσιασμό (και πολλές υποθέσεις) στους fans τους στο Facebook.

Cooking something up

Δημοσιεύτηκε από Gojira στις Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε ακόμα:

Joe Duplantier: «Το κομμάτι των Gojira για το οποίο είμαι περισσότερο υπερήφανος»

Gojira: «Το κομμάτι που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να παίξουμε live»