Σχεδόν έτοιμο το 4ο άλμπουμ του Slash

Slash
Slash

Το τέταρτο σόλο άλμπουμ του Slash, «είναι έτοιμο σε ποσοστό 90%, ενώ το υλικό συνεχίζει να γίνεται καλύτερο, με τις ηχογραφήσεις να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου έτους», όπως δηλώνει ο πρώην κιθαρίστας των Guns N’ Roses.

Μιλώντας στο SBSun για τη νέα του προσωπική δουλειά που θα αποτελέσει το follow-up του ‘World On Fire’ που κυκλοφόρησε το 2014, o κιθαρίστας δηλώνει ακόμη:

Το υλικό για το νέο δίσκο είναι πραγματικά υπέροχο. Αντί να “πιάσουμε κορυφή” νωρίς και να “καούμε”, ξεκινήσαμε από ένα σημείο και κλιμακώσαμε, όσον αφορά τη δημιουργική μας έμπνευση.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για το τρίτο άλμπουμ στο οποίο ο Slash συνεργάζεται με τους Myles Kennedy & Τhe Conspirators, μετά από το ‘Apocalyptic Love’ του 2012 και το ‘World On Fire’.

Φαίνεται ότι όσο πιο πολύ καιρό είμαστε μαζί, τόσο πιο πολύ δένουμε και βρίσκουμε ρυθμό και τόσο πιο σκληρά δουλεύουμε στις περιοδείες. Και αυτό δείχνει να βγαίνει και στο νέο υλικό.

O Slash και οι Myles Kennedy & Τhe Conspirators περιοδεύουν σχεδόν ασταμάτητα από τα μισά του 2014 και μετά, ενώ μέσα στο Νοέμβριο έχουν προγραμματίσει και μία μίνι-περιοδεία με αρκετούς σταθμούς στην Ευρώπη. Και ως γνωστόν, o Slashαρος (ας μου επιτραπεί η έφρραση κλπ…) τρελαίνεται για τις περιοδείες και τις ζωντανές εμφανίσεις:

Ζω για να παίζω live. Αλλά δεν μπορώ να ερμηνεύω ζωντανά εάν δεν κάνω δίσκους. Μου αρέσει να γράφω και να συνθέτω – να βλέπω μία ιδέα από την αρχή της μέχρι να γίνει ολοκληρωμένο τραγούδι. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι το μέσο για να βγω στο δρόμο και να παίξω μπροστά σε ένα κοινό.

Ο Slash, όμως, εκτός από τη μουσική, αγαπάει και τα ζώα και έχει μάλιστα μεγάλη αδυναμία στους ελέφαντες. Θυμηθείτε εδώ, το πρόσφατο βίντεο κλιπ του, μέσω του οποίου ο Slash ευαισθητοποιεί και κάνει έκκληση για τη σωτηρία των μεγάλων θηλαστικών.

Ακόμη, διαβάστε εδώ, πώς ο σπουδαίος κιθαρίστας και ο Axl Rose τα έχουν “ξαναβρεί”, τροφοδοτώντας μάλιστα συνεχώς φήμες για επανένωση των θρυλικών Guns N’ Roses τους τελευταίους μήνες.

https://www.youtube.com/watch?v=S2njxAIKcPc