10 συμβουλές επιτυχίας από τον James Hetfield!

James Hetfield
James Hetfield

Ο frontman των Metallica, James Hetfield, είναι από τους πιο συμπαθείς τύπους της μουσικής βιομηχανίας, καθώς πρόκειται για έναν άνετο, προσγειωμένο και ειλικρινή άνθρωπο, με μεγάλη δόση χιούμορ. Γι’ αυτό και κάθε συνέντευξή του έχει και κάτι να διδάξει, αφού ο Αμερικανός προτιμά να αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια και ευθύτητα τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, χωρίς την παραμικρή δόση αλαζονείας.

Έτσι, ο Καναδός επιχειρηματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων Evan Carmichael, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με την επιτυχία και με τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να την αναζητήσει, δημιούργησε ένα βίντεο-συρραφή δηλώσεων του Αμερικανού μουσικού, στα πλαίσια της σειράς βίντεο «Κανόνες για επιτυχία» (‘Rules for Success’), μέσα από το οποίο προκύπτει ο… δεκάλογος του Papa Het.

Οι κανόνες που προκύπτουν σύμφωνα με τον James Hetfield είναι οι εξής:
1. Βρες τη φωνή σου στον κόσμο!
2. Μη σταματάς!
3. Επίλεξε το σωστό περιβάλλον!
4. Δούλεψε σκληρά!
5. Βρες ενέργεια!
6. Να είσαι ειλικρινής!
7. Φρόντισε να βρεις κάτι που σε κάνει να ξεφεύγεις ή αλλιώς… «get in the zone»!
8. Αποδέξου το άγχος και μάθε να ζεις με αυτό!
9. Αγάπα αυτό που κάνεις!
10. Βρες τρόπο να ενώνεις τους ανθρώπους!

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του James Hetfield στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί πως στο νούμερο 10, ο Papa Het διηγείται την ιστορία από τη θρυλική εμφάνιση των Metallica στη Μόσχα το 1991, λίγους μήνες μόνο μετά από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ στα πλαίσια του φεστιβάλ Monsters of Rock. Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τη συναυλία, εκτιμάται πως το παρόν έδωσαν περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, τρανή απόδειξη του ενωτικού χαρακτήρα της μουσικής…