Συνεργασία με Keith Richards και Jeff Beck στον νέο δίσκο του Buddy Guy!

Buddy Guy - Keith Richards
Buddy Guy - Keith Richards

Ο θρύλος των blues που ακούει στο όνομα Buddy Guy, όπως είναι γνωστό κυκλοφορεί νέο δίσκο σε λίγες ημέρες. Μετά τα πρώτα δύο κομμάτια που δημοσιεύθηκαν με τίτλους Blue No More’ και ‘Nine Below Zero’, δημοσιεύθηκε το τρίτο κατά σειρά κομμάτι του δίσκου στο οποίο συνεργάστηκαν οι επίσης ζωντανοί θρύλοι της κιθάρας, Keith Richards και Jeff Beck!


Ακούστε το νέο τραγούδι του Buddy Guy με τίτλο ‘Blue No More’


Η αδυναμία του Buddy Guy στους Rolling Stones είναι γνωστή, με παλιές δηλώσεις του πρώτου να λένε μεταξύ άλλων ότι «κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μ’ αυτόν τον ήχο»… Στην ίδια συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Rolling Stone το 2015, είπε:

Όταν οι Rolling Stones ήρθαν στην Αμερική, αναγνώρισαν μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς που είχα θαυμάσει -όπως η Tina Turner, ο Muddy Waters, ο Howlin’ Wolf- και άφησε την Αμερική να μάθει ποιοι ήμασταν. Η “λευκή” Αμερική έμαθε τι είναι τα μπλουζ και οφείλουμε σ’ αυτά τα παιδιά όλες τις ευχαριστίες του κόσμου.”

Ο νέος δίσκος με τίτλο The Blues Is Alive And Well’ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου από τις δισκογραφικές Silvertone και RCA Records. Απολαύστε το ‘Coganc’ και λίγο Σικάγο blues εν έτει 2018, σε μια υπέροχη συνάντηση.

Δείτε ακόμη:

Playlist: Damn Right I’ve Got the Blues