Νέες θέσεις εργασίας: Ζητούνται κομπάρσοι για τα Όρκ στο Lord of The Rings

Η Amazon ετοιμάζει εδώ και καιρό την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και διαθέτει πακτωλό χρημάτων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στα μαγευτικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας -πού αλλού;- και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη σεζόν θα έχει 20 ολόκληρα επεισόδια!

Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Amazon σκοπεύει να τραβήξει την σειρά για πέντε τηλεοπτικές σεζόν και ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση και τους άξονες γύρω στους οποίους θα κινηθεί, το μπάτζετ του εγχειρήματος αναμένεται να είναι τεράστιο: Μόνο οι δύο πρώτες σεζόν θα κοστίσουν περίπου μισό δισεκατομμύριο δολάρια.

Η νέα ενημέρωση που δημοσιεύτηκε από τους συντελεστές της σειράς έχει να κάνει με τη χρονική περίοδο στην οποία θα τοποθετηθεί το επικείμενο show.

Όπως μαθαίνουμε, η σειρά ξεκινάει την δεύτερη περίοδο της Μέσης Γης, απορρίπτοντας τη φήμη ότι η ιστορία θα ξεκινούσε από τις περιπέτειες του νεαρού Aragorn (ο Aragorn γεννήθηκε την τρίτη περίοδο).

Όσον αφορά το καστ των ηθοποιών; Οι συντελεστές του Lord of The Rings ανακοίνωσαν ήδη τους 15 από τους πρωταγωνιστές (δείτε τους ΕΔΩ).

Σε μια τόσο εντυπωσιακή παραγωγή, κάποιος πρέπει να υποδυθεί και τα Όρκ…

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η casting agency BGT με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, προσλαμβάνει κομπάρσους για να υποδυθούν τα Όρκ και τα Γκόμπλιν.

Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

Mακριά κοκαλιάρικα άκρα, βαθιά ζυγωματικά, γραμμές στο πρόσωπό σας, ουλές ακμής, αυτιά που προεξέχουν, βολβοί ή ενδιαφέρουσες μύτες, μικρά μάτια, μεγάλα μάτια, κοκαλιάρικα πρόσωπα!

Orcs - The Lord of the Rings
Orcs – The Lord of the Rings

Και φυσικά, να αποσταλούν φωτογραφίες των ενδιαφερόμενων χωρίς μακιγιάζ ή άλλες παρεμβάσεις.

Πριν από μερικούς μήνες και άλλα πρακτορεία που συνεργάζονταν με την Amazon έψαχναν κομπάρσους για τα γυρίσματα, τα οποία διακόπηκαν λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, η αμοιβή για τα Orcs θα είναι 170 ευρώ ημερησίως, συν δωρεάν φαγητό για όσο διάστημα διαρκέσουν τα γυρίσματα.

Όχι κι άσχημα για μία μέρα που θα περιφέρεσαι ως Orc στα λιβάδια της Νέας Ζηλανδίας.