Τι έκανε ο David Bowie στην ηλικία σου;

David Bowie
David Bowie

Αμφιβάλλεις για την καλλιτεχνική (και όχι μόνο) αξία του David Bowie; Τον θεωρείς απλά υπερεκτιμημένο; Έχεις ξεχάσει τι έχει καταφέρει στην καριέρα του; Ή, ξέρω ‘γω, θες να νιώσεις αποτυχημένος; Νιώθεις ήδη και θες να το επιβεβαιώσεις; Σου έχουμε την απάντηση.

Ένα νέο site, το supbowie.com (δώστε του λίγο χρόνο, αν δεν “νιώθει”), έχει έρθει για να καινοτομήσει. Η διαδικασία είναι απλούστατη: Πατάς την ηλικία σου και το site σου εμφανίζει σε τι φάση της ζωής του βρισκόταν ο καλλιτέχνης όταν ήταν το ίδιο με σένα.

Στην ηλικία του γράφοντος, τα 23, ο Bowie είχε ήδη παντρευτεί (ok, σε αυτό δεν τον ζηλεύω οπότε να απομακρυνθούν οι νύφες παρακαλώ – ευχαριστώ), αλλά είχε κυκλοφορήσει και το θρυλικό άλμπουμ ‘The Man Who Sold The World’ (δεν με χάλασε).

Πάτα κι εσύ στο παραπάνω link και θα μάθεις!

Να υπενθυμίσω ότι ο Bowie είχε κάνει στα 17 την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, διεκδικώντας να μπορούν οι άντρες να αφήνουν μακρύ μαλλί πάνω από 9 ίντσες χωρίς να αντιμετωπίζουν λεκτική βία!

Τέλος, ανήμερα των 69ων γενεθλίων του, στις 8 Ιανουαρίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του, ‘Blackstar’. Και αν κρίνουμε από το ομώνυμο 10λεπτο σκοτεινό έπος που κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά και από το ‘Lazarus’, αναμένουμε τεράστια κυκλοφορία!

UPDATE: Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του David Bowie.