Το soundtrack του Stranger Things (season 2) είναι διαθέσιμο για streaming

Διαθέσιμο για ακρόαση το soundtrack της 2ης season του Stranger Things.
Stranger Things
Stranger Things

Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς Stranger Things ξεκινάει στις 27 Οκτωβρίου κι ενώ η αγωνία κορυφώνεται για τους φανατικούς θεατές, το soundtrack είναι ήδη διαθέσιμο για ακρόαση. Υπεύθυνοι για το soundtack της επιτυχημένης σειράς του Netflix, είναι οι Kyle Dixon και Michael Stein.

Μετά το πρώτο κομμάτι που δημοσιεύθηκε απ’ τη σειρά, με τίτλο ‘Walkin’ in Hawkins’, πλέον μπορείτε ν’ ακούσετε όλο το soundtrack, μέσω Spotify, εδώ:

Stranger Things – Season 2 – Score Tracklist:

01. Walkin’ in Hawkins
02. Home
03. Eulogy
04. On the Bus
05. Presumptuous
06. Eight Fifteen
07. The First Lie
08. Scars
09. I Can Save Them
10. Descent Into the Rift
11. Chicago
12. Looking for a Way Out
13. Birth / Rescue
14. In the Woods
15. Digging
16. Symptoms
17. Eggo in the Snow
18. Soldiers
19. Choices
20. Never Tell
21. She Wants Me to Find Her
22. Shouldn’t Have Lied
23. It’s a Trap
24. Crib
25. The Return
26. Escape
27. We Go Out Tonight
28. Connect the Dots
29. The Hub
30. On Edge
31. What Else Did You See?
32. Run
33. Levitation
34. To Be Continued

Έρχεται σε βινύλιο η μουσική του ‘Stranger Things’