Το μήνυμα του Tom Morello στο ελληνικό κοινό

Ο Tom Morrelo και οι Prophets of Rage αποθεώνουν το ελληνικό κοινό.

Tom Morello
Tom Morello

Οι Prophets of Rage ήρθαν και έπαιξαν μπροστά σε ένα εκδηλωτικό κοινό στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Το δυναμικό crossover συγκρότημα με μέλη των Rage Against The Machine και Audioslave, Cypress Hill και Public Enemy, αποτέλεσε την έκπληξη του καλοκαιριού, αφού ήταν ένα όνομα πέρα από τα τετριμμένα που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στη χώρα μας.

Ο Tom Morello έσπευσε να αποθεώσει το ελληνικό κοινό στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θυμήθηκε το live που είχαν δώσει οι Rage Against The Machine στην Αθήνα και σχολίασε:

Πριν από 19 χρόνια, οι Rage Against The Machine έπαιξαν μπροστά σε ένα από τα πιο τρελά και αξιομνημόνευτα κοινά, στην Αθήνα!

Σήμερα, ο κόσμος που ήρθε στους Prophets of Rage, ίσως το ξεπέρασε!

Τα καπνογόνα, οι σύντροφοι αγωνιστές, η εξαιρετική θέα στο τέλος και η συναισθηματική αφιέρωση στον Chris Cornell με το Cochise και το φως στο άδειο μικρόφωνο ήταν τα highlights για εμένα.

View this post on Instagram

19 years ago #RATM played to one of the craziest & most memorable crowds ever in Athens. Tonight’s @prophetsofrage crowd might have topped it. The crazy bonfires, the militant comrades, the stunning aftershow view and the emotional @chriscornellofficial “Cochise” tribute with spotlight on empty mic were highlights for me.

A post shared by Tom Morello (@tommorello) on


Δείτε ακόμα:

Prophets of Rage: Ο χαμός στο Killing in The Name

Prophets of Rage: Συνεχίζουν να αποθεώνουν τη συναυλία της Αθήνας