Τραγικός θάνατος σε συναυλία των Green Day [vid]

Green Day
Green Day

Από το ύψος των 30 μέτρων (100 πόδια) έπεσε ένας ακροβάτης λίγη ώρα πριν την προχθεσινή συναυλία των Green Day στο Mad Cool Festival στην Ισπανία, μπροστά στα μάτια 100.000 θεατών που βρίσκονταν στον χώρο, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Ο 42χρονος ακροβάτης ονόματι Pedro Aunión Monroy, βρισκόταν μέσα σε ένα κουτί που κρεμόταν από έναν γερανό και, παρότι οι πρώτες βοήθειες κατέφθασαν άμεσα, βρήκε τραγικό θάνατο από τα τραύματα εξαιτίας της πτώσης.

Η συναυλία των Green Day πραγματοποιήθηκε κανονικά, με την μπάντα να μην έχει ενημέρωση για το θλιβερό συμβάν. Έμαθαν γι’ αυτό μετά το τέλος της και το μοιράστηκαν στο Twitter:

«Αν γνωρίζαμε για το ατύχημα πριν ξεκινήσει η συναυλία, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εμφανιζόμασταν καθόλου. Δεν είμαστε άκαρδοι.» συμπλήρωσε ο frontman των Green DayBillie Joe Armstrong.

Όσο για τους ιθύνοντες του φεστιβάλ οι οποίοι κλήθηκαν να εξηγήσουν γιατί έδωσαν συνέχεια στο πρόγραμμα κανονικά, δήλωσαν:

Το Mad Cool Festival λυπάται πολύ για το φρικτό ατύχημα που έλαβε χώρα κατά τη δεύτερη μέρα του. Για λόγους ασφαλείας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε κανονικά το πρόγραμμα. Στέλνουμε τα πιο θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του. Αύριο, Σάββατο 8 του μήνα, θα τιμήσουμε τον καλλιτέχνη.

Άμα το αντέχετε, δείτε το βίντεο της στιγμής…