Search
Close this search box.
Anilio Park Festival 2024: Ημερομηνίες και εισιτήρια

Anilio Park Festival 2024: Ημερομηνίες και εισιτήρια

Anilio Park Festival 2024 στην κορυφή της Πίνδου: Ονόματα, εισιτήρια, πληροφορίες για camping, πρόσβαση και ημερομηνίες!
Anilio Park Festival 2024
Anilio Park Festival 2024

Ακόμα μια αξιόλογη προσπάθεια για τα εγχώρια φεστιβάλ! Το Anilio Park Festival ετοιμάζεται να υποδεχθεί για πρώτη φορά τον κόσμο στην κορυφή της Πίνδου, στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου Μετσόβου, από τις 9 έως και τις 11 Αυγούστου 2024!

Ακολουθούν λεπτομέρειες για τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί, πληροφορίες για τα εισιτήρια, το camping και τις παράλληλες δράσεις, τους τρόπους πρόσβασης και λοιπές λεπτομέρειες!


Για πρώτη φορά, αυτόν τον Αύγουστο, στην Ήπειρο, στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου Μετσόβου – Anilio Park, θα περάσουμε όλοι μαζί, ένα υπέροχο τριήμερο, με ένα νέο μουσικό festival!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το Anilio Park ως ένα ξεχωριστό προορισμό για σκι και χιονοδρομίες, αλλά φέτος το καλοκαίρι, από τις 9 έως και τις 11 Αυγούστου, η όμορφη ράχη της Πίνδου θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να απολαύσουν μία σειρά από δυνατά live με μερικούς από τους κορυφαίους εγχώριους καλλιτέχνες!

Και επειδή τον Αύγουστο όλοι κάνουμε διακοπές, το Anilio Park προσφέρει τη δυνατότητα κατασκήνωσης στους επισκέπτες, ώστε να βιώσουν την πλήρη εμπειρία της διαμονής σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, σε υψόμετρο 1650μ., με άμεση πρόσβαση καθημερινά στις συναυλίες και τις παράλληλες δραστηριότητες που έχουν στόχο και να μας ψυχαγωγήσουν και να μας αποκαλύψουν τα μυστικά του τόπου.

Τρεις μέρες ξεγνοιασιάς, παρέας και διανυκτέρευσης στον ανοιχτό χώρο, κάτω από τα αστέρια, που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τους υπέροχους καλλιτέχνες με τους οποίους θα περάσουμε μαζί αυτό το μουσικό τριήμερο.

Anilio Park Festival – Πρόγραμμα εμφανίσεων:

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Πυξ Λαξ
Ιουλία Καραπατάκη
Εισβολέας

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C
Παύλος Παυλίδης
Εθισμός
Γκιντίκι

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Γιάννης Χαρούλης
Χατζηφραγκέτα
Πάνος Βλάχος


Εισιτήρια

Προσφέρεται η δυνατότητα αγοράς μονοήμερου εισιτηρίου στα 18 ευρώ αλλά και τριήμερου στα 40 ευρώ

Διαθέσιμα εισιτήρια ΕΔΩ


Τι άλλο θα κάνουμε στο Anilio Park;

Πεζοπορία, βουτιές στην υπέροχη λίμνη, αναρρίχηση, slackline, yoga, ορεινή ποδηλασία (enduro mountain bikes) είναι μερικές από τις πολλές δραστηριότητες που παρέχει το Anilio Park Festival, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία ολοκληρωμένη εμπειρία άθλησης και πολιτιστικής απόλαυσης. Ένα event που προσκαλεί επισκέπτες πουαναζητούν τόσο την αδρεναλίνη του αθλητισμού όσο και την μυσταγωγία των ζωντανών εμφανίσεων και φυσικά τους δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν την περιοχή, αλλά και να απολαύσουν την κορυφαία τοπική κουζίνα της Ηπείρου!

Mark your calendars! Από τις 9 έως και τις 11 Αυγούστου 2024 ένα νέο φεστιβάλ στο οποίο θα χτυπά η καρδιά της μουσικής και της ολοήμερης διασκέδασης
σας περιμένει.

Anilio Park Festival στην κορυφή της Πίνδου!


Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές

Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή. Δικαίωμα για κατασκήνωση έχουν μόνο όσοι επισκέπτες διαθέτουν 3ήμερο εισιτήριο!

Για την κατασκήνωση υπάρχει το συμβολικό αντίτιμο του 1€/άτομο. Για να κλείσετε θέση στο Camping θα πρέπει να το κάνετε εδώ.

Κατά την άφιξή σας στο Anilio Park, η διοργάνωση θα φροντίσει να σας προμηθεύσει με την ειδική σήμανση για τη σκηνή σας καθώς και θα σας υποδείξει το χώρο όπου μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας.

Κλείστε τη θέση σας ΕΔΩ


Διαμονή στις γύρω περιοχές

Εναλλακτικά, για όλους εκείνους που προτιμούν τη λύση ενός καταλύματος, υπάρχει πάντα η δυνατότητα διαμονής στη γύρω περιοχή. Το Anilio Park βρίσκεται ανεβασμένο στην κορυφή της Πίνδου, με συγκριτικό πλεονέκτημα την εύκολη και άμεση πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού (μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου), δίπλα από το χωριό Ανήλιο Μετσόβου, πολύ κοντά στο πασίγνωστο και γραφικό κεφαλοχώρι του Μετσόβου αλλά φυσικά και στην πόλη των των Ιωαννίνων.

Οι επιλογές διαμονής είναι πάρα πολλές και διαφορετικές: από παραδοσιακούς ξενώνες έως και υπερσύγχρονα ξενοδοχεία που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε την παραμονή σας με την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, η οποία θα σας προσφέρει πληθώρα επιλογών, για να δοκιμάσετε κορυφαίες Ηπειρώτικες γεύσεις!


Πώς μπορώ να έρθω στο χώρο του φεστιβάλ;

Ανεβασμένο στην κορυφή της Πίνδου, με συγκριτικό πλεονέκτημα την εύκολη και άμεση πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού (μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου) και ασφαλές οδικό δίκτυο, το Anilio Park αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης για σκι, χιονοδρομίες, trekking, ορειβασία, ποδηλασία, εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και διασκέδασης, στο γεωγραφικό κόμβο Μακεδονίας-Ηπείρου-Θεσσαλίας.

Η Εγνατία Οδός σάς οδηγεί απευθείας στο Anilio Park, σε υψόμετρο 1.850μ, μόλις 7χλμ από την Έξοδο Ανηλίου, μέσα από το δάσος με θέα τα χωριά Ανήλιο και Μέτσοβο αντικριστά.

Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος παρέχοντας πολύ εύκολη οδική πρόσβαση στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το Anilio Park απέχει 490km από την πόλη της Αθήνας και διάρκεια ταξιδιού περίπου 4.5 ώρες.

Δείτε τη διαδρομή στο χάρτη

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Anilio Park απέχει 240km από την πόλη της Θεσσαλονίκης με συνολική διάρκεια ταξιδιού περίπου 3 ώρες.

Δείτε τη διαδρομή στο χάρτη

Οι πόρτες του χώρου θα ανοίξουν για τους κατασκηνωτές, την Πέμπτη 08/08/2024, στις 14:00. Για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και η ασφάλεια του φεστιβάλ, δεν επιτρέπεται η κατασκήνωση νωρίτερα από αυτή την ώρα και ημερομηνία.

Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να προσέλθετε νωρίτερα στο χώρο του Anilio Park, μπορείτε να το κάνετε παραμένοντας στο χώρο του Chalet για καφέ ή και φαγητό, μέχρι να σας δοθεί η σχετική άδεια για την εγκατάσταση της σκηνής σας.


Οι παράλληλες δράσεις του Festival

Κατά τη διάρκεια του Festival οι επισκέπτες θα μπορούν να απασχοληθούν με πολλές και ποικίλες παράλληλες δράσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Το Anilio Park είναι η ιδανική τοποθεσία για να φιλοξενήσει όλες αυτές τις δραστηριότητες και να καλύψει τις ανάγκες  όλων, από τον μικρότερο έως και το μεγαλύτερο επισκέπτη! Αναλυτικά πληροφορίες ΕΔΩ

Anilio Park Festival 2024
Anilio Park Festival 2024

Η ιδέα πίσω από το Anilio Park Festival

Το Anilio Park, γνωστό για τις χιονοδρομικές του δραστηριότητες και το πλούσιο φυσικό τοπίο, εισάγει το 2024 μια πρωτοβουλία με τη διοργάνωση ενός 3-ήμερου μουσικού φεστιβάλ: το Anilio Park Festival!

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια σειρά από δυνατά live με μερικούς από τους κορυφαίους εγχώριους καλλιτέχνες!

Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα κατασκήνωσης στους επισκέπτες του, προσθέτοντας έναν ακόμη πιο διαδραστικό και φυσικό τρόπο να απολαύσουν το φεστιβάλ και τις παράλληλες δραστηριότητες. Η κατασκήνωση επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να βιώσουν την πλήρη εμπειρία του φεστιβάλ, έχοντας άμεση πρόσβαση στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες, όλα μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Αυτή η επιλογή προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για διανυκτέρευση κάτω από τα αστέρια, κάνοντας την εμπειρία του φεστιβάλ ακόμα πιο μαγική και αξέχαστη.

Επιπλέον, το Anilio Park Festival προσφέρει παράλληλες δράσεις όπως η πεζοπορία, αναρρίχηση, το enduro & mountain bike κ.α., προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία επαφής με τη φύση και πολιτιστικής απόλαυσης. Με αυτή τη νέα προσθήκη, το πάρκο επιδιώκει να καταξιωθεί ως ένας ολοκληρωμένος προορισμός όπου η ψυχαγωγία συναντά την επαφή με τη φύση, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός πολυθεματικού προορισμού που λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο.

Η προσθήκη του μουσικού φεστιβάλ είναι μια προσπάθεια του Anilio Park να καταστεί ένας ζωντανός χώρος που ενσωματώνει την πολιτιστική διάσταση στις υπάρχουσες αθλητικές και περιπετειώδεις δραστηριότητες. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, το πάρκο αποσκοπεί να προσελκύσει διαφορετικά κοινά που αναζητούν τόσο την αδρεναλίνη του αθλητισμού όσο και τις ποιοτικές μουσικές και πολιτιστικές εμπειρίες.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση τέτοιων εκδηλώσεων είναι σημαντική για την τοπική κοινωνία και την οικονομία, καθώς προσελκύει επισκέπτες από διάφορα μέρη, προωθώντας ακόμη περισσότερο την περιοχή ως τουριστικό προορισμό. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν επίσης να εξερευνήσουν την περιοχή, αλλά και να απολαύσουν την κορυφαία τοπική κουζίνα της Ηπείρου!

Anilio Park Festival 2024 - Συγκροτήματα και ημερομηνίες
Anilio Park Festival 2024 – Συγκροτήματα και ημερομηνίες

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2024: Τα συγκροτήματα που «πρέπει» να έρθουν στην Ελλάδα

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!