Search
Close this search box.
Θέατρο Λυκαβηττού: Πρόγραμμα συναυλιών 2023

Θέατρο Λυκαβηττού: Πρόγραμμα συναυλιών 2023

Θέατρο Λυκαβηττού: Συναυλίες και παραστάσεις στο Λυκαβηττό. Εισιτήρια, καλλιτέχνες και συγκροτήματα, πρόγραμμα και όλες οι λεπτομέρειες.
Θέατρο Λυκαβηττού
Θέατρο Λυκαβηττού

Θέατρο Λυκαβηττού: Το καλεντάρι της επαναλειτουργίας 

Το ιστορικό Θέατρο Λυκαβηττού ανοίγει ξανά τις πόρτες του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ξανά αγαπημένος προορισμός για συναυλίες και παραστάσεις, όπως ήταν πριν κλείσει για περίπου

Η νέα εποχή του θεάτρου θα έχει νέους ξύλινους πάγκους στις κερκίδες της εγκατάστασης (αντί για τα πλαστικά καθίσματα που θυμάστε), έτσι ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα «διαπερατότητας» που είχε οραματιστεί για τον χώρο ο Τάκης Ζενέτος.

Με τα νέα δεδομένα η χωρητικότητα του θεάτρου υπολογίζεται στις 3.850 θέσεις, αλλά με κάποιες επεμβάσεις θα μπορεί να προσελκύσει έως και 6.000 επισκέπτες. Σε δεύτερη φάση, και μετά την επαναλειτουργία του χώρου, θα πραγματοποιηθούν και οι εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου. Δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων, αλλά θα προβλέπονται μόνο κάποιες θέσεις για επιβίβαση και αποβίβαση.

Θέατρο Λυκαβηττού
Θέατρο Λυκαβηττού

Τα πρώτα live που ανακοινώθηκαν περίπου στα τέλη Ιουλίου ήταν ο Κροάτης τσελίστας των 2Cellos και οι Πυξ Λαξ, αμφότεροι σε διπλές συναυλίες και έκτοτε προστέθηκαν πολλά ονόματα από διαφορετικά μουσικά είδη. Η συναυλία που θα εγκαινιάσει το Θέατρο είναι αυτή του του Σταύρου Ξαρχάκου, που θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Στο Θέατρο Λυκαβηττού έχουν γίνει περισσότερες από 1.000 συναυλίες (χωρίς να υπολογίζουμε τις θεατρικές παραστάσεις). Το 2008 έκλεισε με απόφαση του δήμου Αθηναίων, αφού κρίθηκε ακατάλληλο για λόγους ασφάλειας, για να ανοίξει ξανά λίγα χρόνια αργότερα και να κλείσει εκ νέου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα συναυλιών στο Λυκαβηττό και πληροφορίες για τα εισιτήρια, τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης.


Πρόσβαση στο Θέατρο:


Στο Θέατρο Λυκαβηττού χωρίς αυτοκίνητο

 Ο Δήμος Αθηναίων, παράλληλα με τη συνολική ανάπλαση του λόφου του Λυκαβηττού, μας προσκαλεί να επισκεφθούμε ξανά το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον του Λόφου.

Με σεβασμό στην περιοχή και τους κατοίκους της, η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, άτομα άνω των 60 ετών, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.


Πρόσβαση με λεωφορεία του Δήμου

Ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς το θέατρο από τις 19:00 έως τις 21:30, με αφετηρία την οδό Σαρανταπήχου. Το shuttle bus θα είναι διαθέσιμο και μετά το πέρας της συναυλίας, για να διευκολύνει όσες και όσους επιθυμούν, με προτεραιότητα στα άτομα που χρήζουν βοήθειας.

Το φετινό πρόγραμμα του θεάτρου, που ξεκινά με τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, θα συνεχιστεί με ξεχωριστές μουσικές βραδιές έως τα μέσα Οκτωβρίου.


Θέατρο Λυκαβηττού – Πρόγραμμα

Παρασκευή 15.09 «Γιορτή στον Λυκαβηττό» | Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο

Σάββατο 16 & Πέμπτη 21.09 Πυξ Λαξ

Κυριακή 17.09 Κωνσταντίνος Αργυρός «Elpida Tour»

Τρίτη 19 & Τετάρτη 20.09 Hauser: «Rebel With A Cello»

Παρασκευή 22.09 Villagers of Ioannina City

Σάββατο 23.09 Γιώργος Μαζωνάκης «Ντέρτι thirty»

Κυριακή 24.09 Γιάννης Πλούταρχος

Δευτέρα 25.09 «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ» | Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Τρίτη 26.09 Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πέμπτη 28, Παρασκευή 29.09 Γιάννης Χαρούλης

Κυριακή 01.10 Γιάννης Χαρούλης

Τρίτη 03.10 Melisses «Melisses για πάντα»

Σάββατο 07.10 Κάψε το Σενάριο: «10 χρόνια αποτυχίες»

Δευτέρα 09.10 Δήμητρα Γαλάνη – Μάρθα Φριντζήλα: «Σ’ ένα κύμα του Νότου»

Σάββατο 14.10 Arte Povera: Παρουσίαση δίσκου

Ακολουθούν δελτία τύπου για τις συναυλίες και όλες οι σχετικές πληροφορίες


Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023

Σταύρος Ξαρχάκος

Η επαναλειτουργία του εμβληματικού Θέατρο Λυκαβηττού μετά από 15 χρόνια γιορτάζεται με μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο σπουδαίο συνθετικό έργο του Σταύρου Ξαρχάκου.

Μία λαμπρή μουσική γιορτή θα στηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στον πλήρως ανανεωμένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του από τον Δήμο Αθηναίων, υποδεχόμενο ξανά το κοινό για μία συναυλία-ορόσημο στα χρονικά της πόλης.

Στην επιστροφή του στον αττικό λόφο, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Γιορτή στον Λυκαβηττό» συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας, η οποία θα αποδώσει κορυφαίες στιγμές της καριέρας του σε νέες ενορχηστρώσεις. Μαζί τους θα βρίσκονται και τέσσερεις σπουδαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου: η Ελευθερία Αρβανιτάκη,ο Μανώλης Μητσιάς, η Ηρώ Σαϊα, και ο Ζαχαρίας Καρούνης θα ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, προσθέτοντας τη δικιά τους νότα σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

Η συναυλία που θα σημάνει τη νέα εποχή πολιτιστικής δραστηριότητας του Δημοτικού Θέατρου Λυκαβηττού, θα αποτελέσει παράλληλα και την επιστροφή του Σταύρου Ξαρχάκου στο θέατρο μετά από 45 χρόνια. Το καλοκαίρι του 1978 είχε δώσει έντεκα συναυλίες στον Λυκαβηττό, με αφορμή τις θερινές εκδηλώσεις του ΕΟΤ στην Αθήνα, συνδέοντας έντονα το όνομά του με τον συγκεκριμένο χώρο που αναδείχθηκε σε τοπόσημο του ελληνικού τραγουδιού της μεταπολιτευτικής πραγματικότητας.

Σε αυτές τις αξιομνημόνευτες, μουσικές παραστάσεις, ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσίασε εναλλασσόμενα προγράμματα παίζοντας από Vivaldi μέχρι λαϊκά τραγούδια. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα ηχογραφήθηκαν και συγκεντρώθηκαν σ’ έναν δίσκο που κυκλοφόρησε στα τέλη του ’78 με τίτλο «Ξαρχάκος – Στο Λυκαβηττό».

Ο Σταύρος Ξαρχάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, όπου εξακολουθεί να κατοικεί, και το οποίο έχει υμνήσει μέσα από το πλούσιο μουσικό του έργο. Η συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με το αθηναϊκό κοινό στο αναβαθμισμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού έχει ειδικό βάρος για την ιστορία της πόλης,ενώ παράλληλα θα αποτελέσει την ιδανική εισαγωγή σε αυτό το νέο κεφάλαιο του αγαπημένου θεάτρου που φιλοδοξεί να αναδειχθεί εκ νέου σε ένα πολιτιστικό σημείο αναφοράς της αθηναϊκής ζωής.

Ώρα έναρξης: 21:00

Θέατρο Λυκαβηττού

Εισιτήρια:

Κάτω Διάζωμα
EarlyBird: 20 ευρώ
Προπώληση: 25 ευρώ
Ταμείο: 30 ευρώ

Άνω Διάζωμα – Κερκίδες Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ
EarlyBird: 15 ευρώ
Προπώληση: 20 ευρώ
Ταμείο: 25 ευρώ

Άνω Διάζωμα – Κερκίδες Α, Β, Η, Θ
EarlyBird: 10 ευρώ
Προπώληση: 15 ευρώ
Ταμείο 20: ευρώ

Εκπτωτικά εισιτήρια*
Άνω Διάζωμα -Κερκίδες Α, Β, Η, Θ
Φοιτητές & Άνω των 65 ετών 12 ευρώ
Άνεργοι με επίδειξη κάρτας 8 ευρώ

*Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό, μέχρι την εξάντλησή τους.
ΑμΕΑ:8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: www.more.com και στο δίκτυο των μεταπωλητών του

Εισιτήρια ΕΔΩ


Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023

Πυξ Λαξ

Η επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον θεάτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των Πυξ Λαξ στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης.

Η πορεία τους συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Θέατρο Λυκαβηττού. Με αποκορύφωμα τα πέντε (5) συνεχή sold out το 2000!

Τώρα, οι Πυξ Λαξ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στο λόφο! Να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτες μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Nα θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε!

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικάviva.gr

Music Corner, Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/ 
Kαταστήματα Public
Πυξ Λαξ - Λυκαβηττός 2023
Πυξ Λαξ – Λυκαβηττός 2023

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 

Backstage Experience – 100€
Golden Standing Θέσεις – 35€
Arena / Κερκίδα Θέσεις – 22€

Προπώληση: Viva.gr

Εισιτήρια ΕΔΩ


Τρίτη και Τετάρτη, 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2023

Hauser

Το «κακό» παιδί – και ιδρυτικό μέλος – του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως Hauser, θα επισκεφθεί την Αθήνα στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο ‘Rebel with a Cello‘ όχι για μία αλλά για δύο συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού εγκαινιάζοντας την επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου με τον πιο «ανατρεπτικό» μουσικό τρόπο!

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα – με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. Hauser, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 38,50 ευρώ

ONLINE ηλεκτρονική προπώληση
(στις τιμές εισιτηρίων περιλαμβάνεται το κόστος της υπηρεσίας διαχείρισης εισιτηρίων)
PL4: 38,50 ευρώ
PL3: 49,50 ευρώ
PL2: 66 ευρώ
PL1: 77 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr 

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots

Καταστήματα Wind, Public, Media Markt,

Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s

Δίκτυο Public

Public online: ΕΔΩ

Kαταστήματα Public

Hauser live στο Θέατρο Λυκαβηττού
Hauser live στο Θέατρο Λυκαβηττού

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Πυξ Λαξ

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικάviva.gr

Music Corner, Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/ 
Kαταστήματα Public

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Villagers of Ioannina City

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 οι Villagers of Ioannina City θα ολοκληρώσουν τον κύκλο συναυλιών τους γύρω από την «εποχή του Υδροχόου», πριν αφοσιωθούν στην δημιουργία του επόμενου, πολυαναμενόμενου, δίσκου τους, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Στο ιστορικό Θέατρο Λυκαβηττού, με πολλούς καλεσμένους επί σκηνής και προσκεκλημένους γύρω από αυτήν όλους εσάς που δεν θα λείψετε από αυτήν την ιστορική νύχτα.

Πληροφορίες:

Τα εισιτήρια στοιχίζουν 15€

Προπώληση εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 1981535

Για αγορές μέσω internet/call canter υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Villagers of Ioannina City - Θέατρο Λυκαβηττού 2023
Villagers of Ioannina City – Θέατρο Λυκαβηττού 2023

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Μαζωνάκης

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
(σε προσφορά early bird για τα πρώτα εισιτήρια!)
Διακεκριμένη Ζώνη 35€
Golden Circle 35€
Α Ζώνη 25€
Β Ζώνη 20€
Γ Ζώνη 15€
Arena 15€

Εισιτήρια ΕΔΩ


Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Οι μουσικές του Λουκιανού Κηλαηδόνη επιστρέφουν στο Θέατρο Λυκαβηττού μέσα από μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα με τη συμμετοχή αγαπημένων τραγουδιστών και ηθοποιών.

Με ένα μεγάλο «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ», αγαπημένοι ερμηνευτές και ηθοποιοί θα τιμήσουν τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού που επαναλειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο από τον Δήμο Αθηναίων, ύστερα από 15 χρόνια απουσίας από τον πολιτιστικό χάρτη της πόλης. Ο ξεχωριστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής είχε μια μοναδική σχέση με τον αθηναϊκό λόφο, καθώς είχε δώσει επτά συναυλίες στο πιο αγαπημένο του -όπως ο ίδιος έλεγε- θέατρο, οι οποίες άφησαν το αποτύπωμά τους στην ελληνική μουσική σκηνή.Στο μουσικό αφιέρωμα που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου, θα ακούσουμε τραγούδια της δισκογραφίας του Λουκιανού που άφησαν εποχή, ενώ θα απολαύσουμε και σπάνια βίντεο-ντοκουμέντα από τις θρυλικές συναυλίες του στον Λυκαβηττό, υλικό που προέρχεται από το πλούσιο προσωπικό του αρχείο.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος γνωστοί τραγουδιστές και τραγουδοποιοί που συμμετέχουν στον διπλό δίσκο-αφιέρωμα με τίτλο «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ» που κυκλοφορεί, όπως οι Θέμης Ανδρεάδης, Μανώλης Φάμελλος, Δώρος Δημοσθένους, Πάνος Μουζουράκης, Σπύρος Γραμμένος, Μαρία Κηλαηδόνη και Πέννυ Μπαλτατζή μεταξύ άλλων. Ακόμη, τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσουν δημοφιλείς ηθοποιοί όπως οι Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Κοντογεώργη και Γιασεμί Κηλαηδόνη που θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έγραψε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης για παραστάσεις στο θέατρο (Ελεύθερο Θέατρο, Ελεύθερη Σκηνή, Θεσσαλικό Θέατρο κ.ά.).

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Από 10€

Ηλεκτρονικά εισιτήρια εδώ


Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ποιος θα ξεχνούσε ότι το συγκεκριμένο θέατρο, αποτέλεσε στα χρόνια της νιότης του  το επισφράγισμα της μεγάλης επιτυχίας του όταν το 2006 και το 2007 γυρίστηκαν τηλεοπτικά και ηχογραφήθηκαν δύο από τα πιο σημαντικά του live, (Ζωντανά στο Θέατρο Λυκαβηττού 2006-2007 και 2007 – 2008)με χιλιάδες κόσμο κυριολεκτικά να αποθεώνει τον ήδη κορυφαίο τότε τραγουδιστή και τραγουδοποιό.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου του 2023 και στα πλαίσια της επαναλειτουργίας του θρυλικού αυτού θεάτρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει  το μεγάλο παρόν ανάμεσα σε άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Κάπως έτσι θα επιδιώξει να μας ταξιδέψει, έτσι όπως μόνο αυτός γνωρίζει!

Τα καλύτερά του  τραγούδια μέσα από τα 24 χρόνια της μουσικής του πορείας, θα θυμίσουν στους παλιούς και θα χτίσουν στους νεότερους πανέμορφες συναυλιακές αναμνήσεις στο ίδιο σκηνικό μετά από χρόνια, αυτό του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού!

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων: Από 13, 60€

Ηλεκτρονικά εισιτήρια ΕΔΩ

Μιχάλης Χατζηγιάννης live Θέατρο Λυκαβηττού
Μιχάλης Χατζηγιάννης live Θέατρο Λυκαβηττού

Πέμπτη 28,Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 και Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023

Γιάννης Χαρούλης

10 χρόνια μετά ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Πάντα μαζί με την παρέα του, τον Λευτέρη Ανδριώτη στη λύρα, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά, τον Θανάση Dzingovi στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τον Κώστα Φόρτσα στα πνευστά θα κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα με μία συναυλία ορόσημο.

Ένα αντάμωμα που σκοπό έχει να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε, να συνδεθούμε και να συγκινηθούμε.

Ο Γιάννης Χαρούλης ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα, αλλά και νεότερα τραγούδια, φτιάχνει μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία και δημιουργεί μια γέφυρα του χθες με το σήμερα δένοντας μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.

Εισιτήρια από 13 ευρώ

Ηλεκτρονική αγορά ΕΔΩ

Γιάννης Χαρούλης - Της Λήθης Το Πηγάδι – Live


Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023

Κάψε το Σενάριο

Το ‘Κάψε το Σενάριο’ γιορτάζει 10 χρόνια και σας καλεί στη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής του, σε έναν από τους ιστορικότερους χώρους της Ελλάδας, το Θέατρο Λυκαβηττού, το οποίο υποδέχεται ξανά θεατές μετά από 15 χρόνια!

Φαντάσου μια παράσταση με σενάριο, ακριβά κουστούμια και ποιότητα. Τώρα ξέχασέ τα όλα αυτά και πάμε να μεταφερθούμε σε ένα comedy show όπου εσύ, ο θεατής, έχεις τον έλεγχο. Εσύ μπαίνεις στο ρόλο του σκηνοθέτη, σεναριογράφου ακόμα και ηθοποιού και οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος υπακούν στις πιο τρελές σου ιδέες.

Εδώ και 10 χρόνια η ομάδα του ‘Κάψε το Σενάριο’ φτιάχνει tailor made παραστάσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Σκηνές στο φεγγάρι, σαπουνόπερα στο Μεσαίωνα, το τέλος του κόσμου μέσα από τον Παπακαλιάτη, ένας Γερμανός, ένας Κύπριος και ένας Ρώσος σε μιούζικαλ. Όλα είναι πιθανά! Αρκεί να μην είναι σοβαρά!

To ‘Κάψε το Σενάριο’ είναι η μακροβιότερη ομάδα αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε το 2012 μέσα από το ομώνυμο πρόγραμμα του MEGA, παρουσιάζοντας ένα εναλλακτικό comedy show το οποίο εισήγαγε στην Ελλάδα μορφές κωμωδίας όπως το Stand Up Comedy και το Improv.

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσει το κοινό. Φέτος μάλιστα, γιορτάζουν και τα 10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας με μια επετειακή περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ετοιμαστείτε για την πιο αποτυχημένη βραδιά της ζωής σας!

Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος

Εισιτήρια από 15 ευρώ ΕΔΩ


Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023

Δήμητρα Γαλάνη

H Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, σε συνέχεια των δύο sold out εμφανίσεών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έρχονται πάνω «Σ’ ένα κύμα του Νότου» στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για ένα ακόμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, αυτή τη φορά με θέα την πόλη από ψηλά. Στο ανανεωμένο, ιστορικό ανοιχτό θέατρο, οι δύο ερμηνεύτριες υπόσχονται λίγο καλοκαίρι ακόμα και μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους διαχρονικά τραγούδια και διασκευές με νέα προσέγγιση, μέσα από την πρωτότυπη ματιά των ταλαντούχων μουσικών που τις πλαισιώνουν.

Οι δυο γυναίκες συναντιούνται επί σκηνής για να πουν την ιστορία τους μέσα από τα τραγούδια. Και το κοινό θα τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με εξαίρετους ερμηνευτές και μουσικούς, αιθέριες μελωδίες και πολυαγαπημένα τραγούδια από άλλες εποχές, που επιστρέφουν στο σήμερα.

Μια περιπλάνηση σε παραδοσιακά, έντεχνα, ρεμπέτικα αλλά και σύγχρονα τραγούδια από την Ελλάδα και τον Νότο, με τη σφραγίδα δύο εμβληματικών φωνών. Στο β’ μέρος, θα υπάρξει επίσης μια στάση-αφιέρωμα στο λαϊκό μας τραγούδι για ένα απολαυστικό ημίωρο πρόγραμμα με τη συμμετοχή-έκπληξη της εξαιρετικής Ελένης Τσαλιγοπούλου, μιας ερμηνεύτριας που έχει αναζωογονήσει τη λαϊκή μας παράδοση με την εξωστρέφεια, την αισθητική και το ταμπεραμέντο της. Στη συγκεκριμένη ενότητα ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης Φώτης Σιώτας συμβάλλει καταλυτικά με το βιολί του, φέρνοντας σύγχρονο αέρα σε τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στον χρόνο.

9 Οκτωβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Μια ανεπανάληπτη φθινοπωρινή βραδιά με κορυφαίους ερμηνευτές και όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδάμε ακόμα σε ένα θέατρο που έχει αφήσει το μοναδικό του αποτύπωμα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Δήμητρα Γαλάνη – Μάρθα Φριντζήλα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
19.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
30€ Α Ζώνη
25€ Β Ζώνη
20€ Γ Ζώνη

Εισιτήρια ΕΔΩ


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Beats Pliz Arte Povera

Μετά την ηχηρή επιτυχία του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ Arte Povera  στο box office, αλλά και την σαρωτική πορεία που ακολούθησε η κυκλοφορία του ομώνυμου μουσικού album, «καθίζοντας» σε κορυφαίες θέσεις των παγκόσμιων Spotify charts, το μουσικό όραμα του καταξιωμένου Έλληνα μουσικού παραγωγού Beats Pliz, παίρνει σάρκα και οστά, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στη σκηνή του ιστορικού Θεάτρου Λυκαβηττού

Το Arte Povera αποτελεί το πρώτο συμφωνικό ραπ album. Ένα μουσικό έργο το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες και την κλασική μουσική, με την ραπ αισθητική και την τέχνη των δρόμων.  Όσοι βρεθούν τον Οκτώβριο στο Θέατρο Λυκαβηττού, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες της συναυλιακής ενσάρκωσης του πρωτόγνωρου αυτού καλλιτεχνικού εγχειρήματος. Ετοιμαστείτε για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, που θα συνδυάσει ζωντανή ορχήστρα και beatmaking, με θεατρικά σκηνικά, video art και rap performances.

Η Φτωχή Τέχνη, όπως μεταφράζεται ο τίτλος του έργου- έρχεται ζωντανά το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, σε μία ζωντανή επίδειξη του πως η πολυπλοκότητα και ο πλούτος της συμφωνικής μουσικής μπορούν να συνδυαστούν με την ωμή ενέργεια και την πηγαία ευθύτητα της ραπ, της αδιαφιλονίκητα κορυφαίας σε δημοτικότητα μουσικής στην Ελλάδα του σήμερα.

Εισιτήρια ΕΔΩ

11.Ευτυχισμένες Ημέρες in C Minor feat. Lex


Θέατρο Λυκαβηττού – Οδηγίες πρόσβασης:

Θέατρο Λυκαβηττού - Οι συναυλίες στο Λυκαβηττό για το 2023
Θέατρο Λυκαβηττού – Οι συναυλίες στο Λυκαβηττό για το 2023

2023: Οι μεγάλες ροκ και μέταλ συναυλίες


Θέατρο Λυκαβηττού: Πρόσβαση και συγκοινωνίες

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2024: Τα συγκροτήματα που «πρέπει» να έρθουν στην Ελλάδα

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!