Απίστευτες ύβρεις κατά της χώρας μας από τον manager των Nightwish!

Nightwish
Nightwish

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο κύριος John Frinberg είναι ο PR manager των Nightwish, υπεύθυνος, δηλαδή, για τις συναυλίες του συγκροτήματος. Χθες, με ένα χυδαίο μήνυμα κατά της Ελλάδας και των κατοίκων της, ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Άντε γαμ**ου Ελλάδα, μου γαμ*ς τα σχέδιά μου για το φθινόπωρο γαμ***ας τις παγκόσμιες αγορές. Εύχομαι όποιος ψήφισε κατά του προγράμματος διάσωσης να καταλήξει να ζει στους δρόμους, μην έχοντας τίποτα. Γαμώ.

Μετά από λίγη ώρα, το διέγραψε, ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν να το κρατήσουν, όπως μπορείτε να δείτε.

John Finberg
Το screenshot, όπως αποθηκεύτηκε από κάποιον άλλον χρήστη.

Έχοντας μάλλον καταλάβει σε τι επικοινωνιακό σφάλμα έχει υποπέσει, έγραψε το παρακάτω μήνυμα, έχοντας διαγράψει, όπως προείπαμε το παραπάνω.

Ομολογώ πως ήταν ένα ενδιαφέρον 24ωρο. Νομίζω πως βιάστηκα λίγο όταν σχολίασα σχετικά με την Ελλάδα… Κυρίως η επίθεσή μου ήταν κατά των πολιτικών, αλλά πιστεύω πως θίχτηκαν και μερικοί πολίτες. Δεν ήξερα πως θα το διαβάσουν όλοι, οπότε, φαντάζομαι, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, από όσους προσβλήθηκαν. Διέγραψα το προηγούμενο για προφανείς λόγους.

UPDATE: Η μπάντα δεν άφησε το συμβάν να περάσει έτσι. Δημοσίευσε μια ανακοίνωση, στην οποία έγραψε τα εξής:

Σε όποιον μπορεί να τον αφορά, είτε τώρα είτε στο μέλλον: Στο φως μιας πρόσφατης παρεξήγησης σχετικά με ένα εξωτερικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι σκέψεις κι οι απόψεις των Nightwish εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τα μέλη των Nightwish. Τώρα, σταματήστε να είστε ανόητοι, κλείστε τους υπολογιστές σας και πηγαίντε να πάρετε λίγο καθαρό αέρα.