Αυτός (;) είναι ο νέος δίσκος των Fleet Foxes

Fleet Foxes
Fleet Foxes

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο frontman της indie folk μπάντας, Robin Pecknold, έκανε μία… αινιγματική δημοσίευση στο Instagram, η οποία πιθανότατα να περιέχει τις λεπτομέρειες του τρίτου studio album των Αμερικανών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Pecknold ανέβασε ένα screenshot από τη μουσική πλατφόρμα iTunes του υπολογιστή του, στην οποία απεικονίζονταν τα δύο γνωστά studio albums των Foxes ‘Fleet Foxes’ (2006) και ‘Helplessness Blues’ (2011), το EP ‘Sun Giant’ του 2008, αλλά και έναν μυστηριώδη 4ο δίσκο δίπλα τους, με τον τίτλο ‘Ylajali’ και μία εντυπωσιακή φωτογραφία του Ιάπωνα Hiroshi Hamaya για εξώφυλλο. Μετά από λίγες ώρες η δημοσίευση εξαφανίστηκε από το Instagram, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο «ύποπτη».

Αυτός θα είναι 3ος studio δίσκος των Αμερικανών και αν ο τίτλος ‘Ylajali’ ισχύει, τότε πιθανότατα σχετίζεται με τον χαρακτήρα της νουβέλας ‘Hunger’ του Νορβηγού νομπελίστα λογοτέχνη Knut Hamsun από το 1890 και, σε συνδυασμό με το ατμοσφαιρικό εξώφυλλο του Hamaya φαντάζει πολλά υποσχόμενος.

Εδώ ένα screenshot από την επίμαχη εξαφανισμένη δημοσίευση του Pecknold:

Pecknold’s Instagram post
η δημοσίευση στο Instagram του Pecknold