Την περασμένη Παρασκευή ο Lenny Kravitz βρέθηκε στην τελετή εισαγωγής στο Rock & Roll Hall of Fame 2017.
Ο Kravitz μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τους Love Fellowship Choir, μία χορωδία gospel μουσικής και το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ όμορφο show. Απέτισαν φόρο τιμής, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια του Prince, ο οποίος απεβίωσε πριν έναν χρόνο περίπου, σε ηλικία 57 ετών.
Ο Αμερικανός τραγουδιστής ερμήνευσε παλιές επιτυχίες του Prince σε ένα πολύ θερμό σκηνικό.
Η συναυλία ξεκίνησε με το ‘When Doves Cry’, σε μία πιο funky εκδοχή παρέα με τους Love Fellowship Choir, φορώντας ως συνήθως τα χαρακτηριστικά γυαλιά πιλότου και κρατώντας το tempo με ένα ντέφι.
Στη συνέχεια, έπιασε την κιθάρα του και ερμήνευσε το ‘The Cross’ σε μία εκδοχή που συμπεριελάμβανε μια ατμοσφαιρική εισαγωγή με πλήκτρα, για να καταλήξει σε ένα έντονο drummin’.
Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνιση τους, εδώ: