Διάλειμμα τουλάχιστον ενός χρόνου θα κάνουν οι Nightwish, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Floor Jansen

Nightwish
Nightwish

Διπλή είδηση «έβγαλαν» τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τους Nightwish. Πολλοί θαυμαστές του συγκροτήματος συζητούσαν πως είχαν παρατηρήσει αλλαγές στο σώμα της Floor Jansen στις τελευταίες συναυλίες και δικαιώθηκαν, καθώς η τραγουδίστρια με μια «off the record» δήλωση στο Τeamrock.com επιβεβαίωσε πως περιμένει παιδί με τον σύντροφό της (και ντράμερ των Sabaton), Hannes Van Dahl, και πως βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μη θέλοντας όμως να σχολιάσει περισσότερο το θέμα.

Ο Tuomas Holopainen από την άλλη πλευρά, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση αλλά και να μοιραστεί με το κοινό το δεύτερο και πιο σημαντικό μέρος της είδησης:

Το θέμα με το παιδί της Floor είχε συζητηθεί νωρίτερα φέτος. Τη ρώτησα αν το σκέφτεται και μου απάντησε πως ναι. Της εξήγησα πως και οι υπόλοιποι σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα διάλειμμα, αν και αυτή βέβαια το επιθυμεί, και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα! Είναι υπέροχο και όμορφο, γιατί τώρα θα μπορεί να είναι με το μωρό της για ένα χρόνο, πριν συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί. Το timing είναι άψογο.

Το συγκρότημα θα συνεχίσει να περιοδεύει κανονικά για τις λίγες ακόμα εμφανίσεις που απομένουν για την προώθηση του τελευταίου τους άλμπουμ ‘Endless Forms Most Beautiful’ και στη συνέχεια θα απουσιάσει για τουλάχιστον ένα χρόνο, τόσο από τις συναυλίες όσο και από την ηχογράφηση νέου υλικού, δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να ασχοληθούν με άλλα projects αλλά και με τις οικογένειες τους.