Search
Close this search box.
Εκδόσεις Anubis: 5 Νέες κυκλοφορίες

Εκδόσεις Anubis: 5 Νέες κυκλοφορίες

Πέντε νέες κυκλοφορίες για όλα τα γούστα, από τις Εκδόσεις Anubis!
Εκδόσεις Anubis
Εκδόσεις Anubis

5 νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Anubis

The Sandman, Βιβλίο 2, Το Κουκλόσπιτο

Ένας αξεπέραστος σύγχρονος μύθος…

Μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές κόμιξ όλων των εποχών, το βραβευμένο αριστούργημα του Neil Gaiman The Sandman έθεσε τον πήχη για ιστορίες λυρικής φαντασίας που στοχεύουν σε ένα πιο ώριμο κοινό στη σύγχρονη βιομηχανία των graphic novels.

Εικονογραφημένη από τους πιο χαρισματικούς καλλιτέχνες, η σειρά είναι ένα πλούσιο μείγμα μοντέρνας και αρχαίας μυθολογίας, όπου συνυπάρχουν αρμονικά η σύγχρονη λογοτεχνία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι.

«Το Κουκλόσπιτο», που περιλαμβάνει τα τεύχη #9-16 της σειράς The Sandman, ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα, τη Ρόουζ Γουόκερ, καθώς
εκείνη ανακαλύπτει το εκπληκτικό μυστικό της ταυτότητάς της.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι της Ρόουζ είναι ο Βασιλιάς των Ονείρων, για τον
οποίο η ύπαρξή της αποτελεί ταυτόχρονα ένα σαγηνευτικό μυστήριο αλλά και μια τεράστια απειλή.

«Το μεγαλύτερο έπος στην ιστορία των graphic novels…»
– Los Angeles Times Magazine

«Πολυεπίπεδες ιστορίες που συνδυάζουν τα παραμύθια, τους μύθους, τη θρησκεία, τους αστικούς θρύλους και μια ειρωνική αίσθηση του χιούμορ…»
– Library Journal

«Ένα μοναδικό λογοτεχνικό graphic novel που βρίθει από βαθύτερα νοήματα, χιούμορ, ακραία αρχέτυπα…»
– San Francisco Examiner

The Sandman, Βιβλίο 2, Το Κουκλόσπιτο / Εκδόσεις Anubis
The Sandman, Βιβλίο 2, Το Κουκλόσπιτο / Εκδόσεις Anubis

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ


Ο Πόλεμος του Κάλιμπαν

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.

Ο αποικισμός και η βιομηχανοποίηση των αστεροειδών του ηλιακού συστήματος έχει προκαλέσει πολιτικές, οικονομικές και πολιτισμικές εντάσεις.

Όμως η ανακάλυψη του πρωτομορίου -ενός αρχαίου εξωγήινου βιοτεχνολογικού όπλου- έφερε τις πλανητικές δυνάμεις στα πρόθυρα του πολέμου.

Στον Γανυμήδη, τον τροφοδοτικό σταθμό των εξωτερικών πλανητών, μια Αρειανή πεζοναύτης παρακολουθεί τη διμοιρία της να σφαγιάζεται από έναν τερατώδη υπερ-στρατιώτη.

Στη Γη, μια πολιτικός των ανώτερων κλιμακίων πασχίζει να αποτρέψει την αναζωπύρωση ενός διαπλανητικού πολέμου. Και στην Αφροδίτη, το εξωγήινο πρωτομόριο έχει πάρει τα ηνία, φέρνοντας φοβερές και αμφίβολες αλλαγές και απειλώντας να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα.

Στην απέραντη ερημιά του διαστήματος, ο Τζέιμς Χόλντεν και το πλήρωμα του Ροσινάντε φροντίζουν για τη διατήρηση της ειρήνης στη Συμμαχία των Εξωτερικών Πλανητών.

Όταν αποφασίζουν να βοηθήσουν έναν επιστήμονα να ψάξει στον ισοπεδωμένο Γανυμήδη για το αγνοούμενο παιδί του, το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από το εάν ένα μοναχικό πλοίο θα μπορέσει να αποτρέψει μια εξωγήινη εισβολή που μπορεί να έχει ήδη αρχίσει…

«Αυτό το καθηλωτικό βιβλίο θα κάνει τους αναγνώστες να ανυπομονούν για τη συνέχεια.»
– Publishers Weekly

«Ένα άξιο σίκουελ του Ο Λεβιάθαν Ξυπνά. Οι πειστικοί χαρακτήρες και η πλοκή που συνδυάζει πολιτική ίντριγκα και στρατιωτική ΕΦ δημιουργούν μια αξιομνημόνευτη ιστορία…»
– Library Journal

«Αυτό το βιβλίο είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο της σειράς. Είναι παλιά καλή space opera, το είδος της ΕΦ το οποίο λατρεύω, ένα βιβλίο που πραγματικά σε απορροφά, σε ένα ολοζώντανο και ευφάνταστο ηλιακό σύστημα… γραμμένο με εξαιρετική ποιότητα…»
– George R.R. Martin

Ο Πόλεμος του Κάλιμπαν / Εκδόσεις Anubis
Ο Πόλεμος του Κάλιμπαν / Εκδόσεις Anubis

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ


Κάποτε Ένα Φως

Από μια κάμαρα με θέα στα κανάλια μιας παραθαλάσσιας πόλης τη νύχτα, ένας άντρας αναπολεί τη νιότη του και τους ανθρώπους που καθόρισαν τη ζωή του.

Ο ευφυής Ντάνιο Τσέρα, αν και δεν ήταν παρά ο γιος ενός απλού ράφτη, κατάφερε να αποφοιτήσει από μια φημισμένη σχολή και στάλθηκε να υπηρετήσει στην αυλή ενός κόμη. Δεν άργησε όμως να ανακαλύψει γιατί ο άνθρωπος εκείνος ήταν γνωστός ως Το Τέρας.

Η μοίρα του Ντάνιο άλλαξε τη στιγμή που είδε και αναγνώρισε την Άντρια Ρίπολι μια φθινοπωρινή νύχτα, όταν εκείνη μπήκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κόμη – με πρόθεση για φόνο.

Γεννημένη στην εξουσία, αντί για μια ζωή γεμάτη ανέσεις, η Άντρια έχει επιλέξει μια ζωή γεμάτη κινδύνους – και ελευθερία. Και κατ’ αυτόν τον τρόπο συναντά τον Ντάνιο σε έναν τόσο επικίνδυνο τόπο και χρόνο.

Iσχυρές προσωπικότητες συμμετέχουν στην ιστορία που ξεδιπλώνεται κομμάτι κομμάτι. Ανάμεσά τους μια θεραπεύτρια, ένας σαγηνευτικός επιπόλαιος νεαρός με τεράστιο πλούτο, ένας ισχυρός θρησκευτικός ηγέτης και δύο επιβλητικοί μισθοφόροι διοικητές, ορκισμένοι εχθροί, η αντιπαλότητα των οποίων
διατηρεί την ισορροπία στον κόσμο.

Το Κάποτε Ένα Φως προσφέρει συγκλονιστική δράση και βαθύτατο στοχασμό για τη φύση της μνήμης, τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή και το ρόλο που διαδραματίζει το γύρισμα του τροχού της Τύχης.

«Μια επική ιστορία γεμάτη χαρακτήρες που μπορούν να αντέξουν το ρίσκο…» – Kirkus Reviews

«Το Κάποτε Ένα Φως δεν είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα του πώς ο Kay εξασκεί την τέχνη του· είναι και ένα από τα καλύτερα…» – locusmag.com

Κάποτε Ένα Φως / Εκδόσεις Anubis
Κάποτε Ένα Φως / Εκδόσεις Anubis

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ


Το Κακό με την Ειρήνη

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Η ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΧΗΣ…

Η Σαβίν νταν Γκλόκτα, η πάλαι ποτέ ισχυρότερη επενδύτρια της Άντουα, βλέπει την την περιουσία και τη φήμη της να παρακμάζουν. Ωστόσο, δε θα επιτρέψει
σε κανένα ηθικό εμπόδιο ν’ ανακόψει την πορεία της.

Για ήρωες σαν τον Λίο νταν Μπροκ και τον Στάουερ Σούρουπο, που αισθάνονται ευτυχισμένοι μόνο στη θέα των σπαθιών, η ειρήνη είναι ένα μαρτύριο.

Πρώτα, όμως, υπάρχουν αδικίες που πρέπει ν’ αποκατασταθούν, εξουσίες που πρέπει να αφαρπαχθούν και σύμμαχοι που πρέπει να συγκεντρωθούν, την ίδια ώρα που η Ρίκε καλείται να τελειοποιήσει τη δύναμη του Μακρού Βλέμματος… προτού τη σκοτώσει.

Οι Καταστροφείς σχεδιάζουν να ελευθερώσουν το λαό από τα δεσμά του, ενόσω οι ευγενείς είναι απασχολημένοι με τις έριδές τους. Ο Όρσο πασχίζει να βρει ένα ασφαλές μονοπάτι μέσα στην πολιτική, αλλά αποκτά ακόμα περισσότερους εχθρούς.

Οι τρόποι του παλιού καιρού λησμονούνται, μαζί με τους παλιούς ηγέτες, μα εκείνοι που στοχεύουν στα ηνία της εξουσίας θα ανακαλύψουν πως δεν υπάρχει συμμαχία, φιλία ή ειρήνη που να διαρκεί αιώνια.

«Μια ολοζώντανη ιστορία που σε ταρακουνά…»
– Robin Hobb, best selling συγγραφέας NY Times

«Κανένας δε γράφει με το σεισμικό εύρος ή την πρωτόγονη ένταση του Joe Abercrombie…»
– Pierce Brown

«Το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας ήταν καλό. Αυτό είναι ακόμα καλύτερο…»
– sffworld.com

«Ένας πραγματικός δάσκαλος της τέχνης του.»
– Forbes

Το Κακό με την Ειρήνη / Εκδόσεις Anubis
Το Κακό με την Ειρήνη / Εκδόσεις Anubis

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ


Δράκοι στο Φθινοπωρινό Δειλινό

Τα συναρπαστικά βιβλία του Dragonlance επιστρέφουν στην πιο επίκαιρη μορφή τους!

Φίλοι για μια ολόκληρη ζωή, κάποια στιγμή χωρίστηκαν κι ο καθένας πήρε το δρόμο του. Τώρα ξανασμίγουν, όμως στις καρδιές τους κρύβουν μυστικά ο ένας από τον άλλον. Πορεύονται σε έναν κόσμο που τον σκιάζει η απειλή του πολέμου. Τους συντροφεύουν ιστορίες που υπάρχουν μόνο στους θρύλους. Δεν αποκαλύπτουν όμως τα μυστικά τους.

Μέχρι που τυχαία συναντούν μια όμορφη, θλιμμένη γυναίκα με ένα μαγικό κρυστάλλινο ραβδί. Μαζί ξεκινούν για ένα σκοτεινό ταξίδι που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους και τη μοίρα αυτού του κόσμου.

Κανείς δεν περίμενε ότι αυτοί οι φίλοι θα γίνονταν ήρωες.

Πολύ περισσότερο οι ίδιοι…

«Οι χαρακτήρες είναι τόσο πολυεπίπεδοι που το κοινό τους νιώθει αληθινoύς, ενώ το εύρος του βιβλίου δίνει στον Krynn την αίσθηση ενός ζωντανού κόσμου…»
– Io9

Δράκοι στο Φθινοπωρινό Δειλινό / Εκδόσεις Anubis
Δράκοι στο Φθινοπωρινό Δειλινό / Εκδόσεις Anubis

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ


Τα πάντα για τις εκδόσεις Anubis ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2024: Τα συγκροτήματα που «πρέπει» να έρθουν στην Ελλάδα

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!