Ένα υπέροχο κοινό στην Ινδία τραγουδάει ολόκληρο το Sweet Child O’ Mine

slash live mumbai
slash live mumbai

Δεν ξέρω αν το έχει πει ποτέ κάποιος μεγάλος αυτό, αλλά στιγμές σαν κι αυτή, μας θυμίζουν πως η πιο όμορφη φωνή στον κόσμο είναι αυτή ενός ολόκληρου σταδίου.

Το απέδειξαν οι χίλιοι φίλοι των Foo Fighters που κατάφεραν να φέρουν το συγκρότημα σε μία μικρή πόλη της Ιταλίας και το αποδεικνύουν και συναυλιακές στιγμές σαν κι αυτή, όπου το κοινό της Μουμπάι, υποδέχτηκε τον Slash όπως του αρμόζει.

Δεν γνωρίζω αν και πότε θα γίνει η επανένωση των θρυλικών Guns N’ Roses η οποία είναι ίσως πιο κοντά από ποτέ, αλλά, όταν μιλάμε για κομμάτια όπως το ‘Sweet Child O’ Mine’, κάποιες φορές, δεν χρειάζεσαι τραγουδιστή, καθώς το ακροατήριο, όπως αποδεικνύεται, το παίρνει πάνω του!

Μύθος ο Axl, ακόμα και με τα πολλά στραβά του, συμπαθέστατος και ο Myles Kennedy των Alter Bridge που περιοδεύει τα τελευταία χρόνια με τον Slash και τη μπάντα του σαν ‘Myles Kennedy and The Conspirators’, αλλά η δύναμη της φωνής χιλιάδων ανθρώπων δύσκολα συγκρίνεται με αυτήν οποιουδήποτε τραγουδιστή.

Στο live, λοιπόν, του Slash στην Μουμπάι (πρώην Βομβάη), που πραγματοποιήθηκε αυτόν το μήνα στα πλαίσια της περιοδείας του κιθαρίστα στην Ινδία, το ένθερμο κοινό επιφύλασσε στη μπάντα και σε όλους εμάς που το παρακολουθήσαμε εκ των υστέρων στο YouTube, μία από τις πιο ωραίες συναυλιακές στιγμές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Από την αρχή, μέχρι και το τέλος του 6λεπτου ‘Sweet Child O’ Mine’, θα ακούσετε χιλιάδες fans να τραγουδούν το κομμάτι, στο πανοραμικό βίντεο της συναυλίας, που ακολουθεί.

Απολαύστε το βίντεο εδώ: