Εντυπωσιασμένος από την Lady Gaga δηλώνει ο Robert Trujillo

Robert Trujillo
Robert Trujillo

Την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο της Lady Gaga εξέφρασε ο Robert Trujillo, όπως έκανε και ο Lars Ulrich πριν από λίγο καιρό.

Ο μπασίστας των Metallica δήλωσε «ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος», μετά από την κοινή τους εμφάνιση στην 59η απονομή των βραβείων Grammy, τον Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στον Βραζιλιάνο Cauê Moura, όταν ρωτήθηκε αν έχει προτίμηση σε κάποιο μουσικό είδος που θα παραξένευε τους fans του, εκείνος απάντησε:

Όσον αφορά τη μοντέρνα μουσική, δηλαδή αυτή που υπάρχει τώρα, είμαι βαρετός. Δεν έχω τίποτα συναρπαστικό να πω στους fans σου σχετικά με τον Justin Bieber, γιατί, απλώς, δεν ακούω. Εκτιμώ την Lady Gaga, επειδή μπορεί πραγματικά να τραγουδήσει και δεν το γνώριζα πριν από την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl. Εντυπωσιάστηκα. Εγώ, προσωπικά, εντυπωσιάστηκα. Και όταν τη γνώρισα και την άκουσα να τραγουδάει το ‘Moth Into Flame’ στις πρόβες, είχα εντυπωσιαστεί από εκείνη και την αντιμετώπισή της απέναντι στη μουσική… Μπορούσε να παίξει, να τραγουδήσει και ήταν ειλικρινής. Πάντα αγαπώ αυτή τη διάθεση. Αγαπώ τους ανθρώπους που το διασκεδάζουν και τα «σπάνε».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: