Η… γκάφα των Radiohead με το ‘Nude’ (vids)

Radiohead

Το βράδυ της Πέμπτης, οι Radiohead επέστρεψαν στην Αγγλία για την πρώτη από τις τρεις εμφανίσεις τους στο Roundhouse του Λονδίνου, στα πλαίσια του παγκόσμιου tour τους.

Εκτός από τρία τραγούδια που έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση σε τουρ του συγκροτήματος (‘Planet Telex’, Myxomatosis’, ‘Exit Music’), ακούστηκε και το γνωστό και αγαπημένο στο κοινό, ‘Nude’. Όμως, δεν πήγε όπως το περίμεναν, καθώς ο Jonny Greenwood φαίνεται να… μπέρδεψε την αρχή του κομματιού.

Στο άκουσμα αυτού, ο Thom Yorke σταμάτησε απότομα να τραγουδάει και κοίταξε προς την πλευρά του Greenwood, προτού αποφασίσει να πάνε το τραγούδι από την αρχή.

Κάτι παρόμοιο όμως συνέβη και σε πρόσφατη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, όταν ο κιθαρίστας τους, Josh Klinghoffer, προσπάθησε να διασκευάσει ένα κομμάτι των The Smiths…


A Moon Shaped Pool – Radiohead / Κριτική

Οι Radiohead έπαιξαν το ‘Creep’ στο Παρίσι! (vid)


Μία άλλη γκάφα συνέβη και όταν οι Radiohead έκλειναν τη χθεσινοβραδινή τους εμφάνιση, με το ‘Paranoid Android’. Αυτή τη φορά, το λάθος ήταν του κοινού, καθώς βιάστηκε να “μπει” στο κομμάτι. «Ωχ όχι…», αναφώνησε ενοχλημένος ο Yorke. «Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Ηρεμήστε».

Δείτε τα δύο… απρόοπτα αλλά και footage από τη συναυλία των Radiohead, στα παρακάτω βίντεο: