Μοναδικά έργα τέχνης από ηχητικά κύματα με την υπογραφή του Roger Waters

Soundwaves… H μαγεία του ψηφιακού ήχου, τυπωμένη σε καμβά! Ο Roger Waters δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις συνεργασίες του και αυτή τη φορά πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο project. Ένας Βρετανός καλλιτέχνης, με το όνομα Tim Wakefield, υπό το label της Soundwaves Art, δημιουργεί έργα τέχνης από ηχητικά κύματα.

Αυτή τη φορά ο καλλιτέχνης επέλεξε να αναπαράγει οπτικά τις συχνότητες που καταγράφηκαν στην ηχογράφηση του ‘Another Brick in the Wall’ – Parts 1, 2 & 3 των Pink Floyd, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο ιστορικό ‘The Wall’ του 1979. Από την αρχική ψηφιακή τους μορφή και μετά από κάποια επεξεργασία, κατέληξαν σε 33 τυπωμένα έργα τέχνης σε μέγεθος καμβά 24 x 24 inches, τα οποία φέρουν την υπογραφή του Roger Waters.

Το project πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της MusiCorps, ενός οργανισμού ο οποίος βοηθά τους τραυματίες βετεράνους πολέμου στην ανάρρωσή τους μέσω της δύναμης της μουσικής.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες εδώ:

Ο Tim έχει εργαστεί στο παρελθόν, πάνω σε παρόμοια projects για καλλιτέχνες όπως οι Slash, Blur, Pearl Jam, Muse, Beach Boys, Dire Straits, Coldplay, Alt-J και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό σε κάθε περίπτωση.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της Soundwave Art Foundation, εδώ: https://soundwavesartfoundation.com/