Νέα καλούδια από τους Iron Maiden

Iron Maiden stuff
Iron Maiden stuff

Με τους Iron Maiden δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος, είτε αυτό λέγεται μουσική, είτε ακουστικά, είτε… σκηνή! Γιατί αν δε θες να πας σε φεστιβάλ με εξοπλισμό από τα LIDL, οι Iron Maiden έχουν και εδώ την απάντηση. Το συγκρότημα παρουσίασε την δική του σκηνή για φεστιβάλ, η οποία, όπως βλέπετε, απεικονίζει το περίφημο εξώφυλλο του ‘The Trooper’, single από το ‘Piece Of Mind’ (1983).

Βέβαια για να πούμε την αλήθεια, εκτός από… διακριτική, αφού δηλώνεις σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων ότι σου αρέσουν οι Maiden, δεν τη λες ούτε οικονομική, με το κόστος της να είναι στις 199 λίρες Αγγλίας. Παρόλα αυτά, φαντάζομαι πως και εδώ ισχύει το “ό,τι πληρώσεις, παίρνεις”, οπότε η εταιρεία Fieldcandy από την οποία μπορείτε να προμηθευτήτε αυτή τη μοναδική σκηνή, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Trooper σκηνή, σύμφωνα με την περιγραφή της, «αντέχει σε οτιδήποτε σου φέρει ο καιρός ή ένα ροκ φεστιβάλ». Οι fans των Iron Maiden που θα βρεθούν, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο Download Festival στο οποίο θα είναι headliners ο Bruce Dickinson και η παρέα του, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την καινούρια προσθήκη στο merch της μπάντας.

Εκτός από το λανσάρισμα της σκηνής τους όμως, οι Iron Maiden, ανέβασαν και ένα βιντεάκι στο YouTube, με το οποίο μας παρουσιάζουν και πάλι τα Ed-Ph0n3s, τα επίσημα ακουστικά της μπάντας τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία OΝΚΥΟ και είναι σχεδιασμένα για να αναπαράγουν τον ήχο με μοναδικό τρόπο. Και επειδή ούτε κι αυτά τα λες προσιτά, χαρείτε τα τουλάχιστον εδώ, στο unboxing κλιπ που ανέβηκε στο κανάλι των Maiden:

Δείτε ακόμα:

Στο πιλοτήριο του Ed Force One μαζί με τους Iron Maiden (vid)

Nicko McBrain: «Ο καρκίνος του Bruce με έκανε να σταματήσω το αλκοόλ»

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.