Ο Adrian Smith παίζει λαούτο στις διακοπές του στην Κρήτη (vid)

Adrian Smith
Adrian Smith

Ήπιων τόνων ο Adrian Smith, ήταν λογικό να δυσκολευτούμε να μάθουμε πως βρίσκεται στην Κρήτη για τις διακοπές του καθώς δεν επιθυμεί να ξεσηκώσει θόρυβο γύρω από την επίσκεψή του. Τελικά όμως ο θρυλικός κιθαρίστας των Iron Maiden δεν πέρασε απαρατήρητος στην Ελούντα αφού οι οπαδοί της μπάντας είναι παντού, αναγνωρίστηκε και κάπως έτσι η είδηση διαδόθηκε και στα μέσα.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον της υπόθεσης όμως δεν είναι το ότι ο Adrian Smith βρέθηκε στο όμορφο νησί της Κρήτης -που έτσι κι αλλιώς αρκετοί διάσημοι το επισκέπτονται κάθε χρόνο- αλλά το παρακάτω περιστατικό.

Στο ξενοδοχείο που μένει ο Smith οργανώθηκε μια συναυλία με τον Δημήτρη Θραψανιώτη και τους συνεργάτες του. Ο κιθαρίστας εντυπωσιάστηκε από αυτό που άκουσε και λίγο το κλίμα των διακοπών, λίγο η ρακή και η καλή διάθεση, δεν δίστασε να πλησιάσει τον μουσικό, να πάρει το λαούτο στα χέρια και να τζαμάρουν παρέα. Άλλωστε η μουσική ενώνει τους πάντες.

Δεν το πιστεύετε; Το παρακάτω βίντεο θα σας πείσει! Εμείς αναγνωρίζουμε κάποια ψήγματα του ‘Jerusalem’ από το σόλο δίσκο ‘The Chemical Wedding’ του Bruce Dickinson στο τζαμάρισμά τους. Εσείς;


Κορυφαία κομμάτια που συνέθεσε ο Adrian Smith για τους Iron Maiden