Ο Flea απαντάει στην κριτική που δέχθηκε για τον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α.

Flea (Red Hot Chili Peppers)
Flea (Red Hot Chili Peppers)

Ο ιστορικός αγώνας-κύκνειο άσμα του μεγάλου Kobe Bryant ήταν απ’ όλες τις απόψεις ιδιαίτερος. Αποτελούσε το τελευταίο παιχνίδι ενός θρύλου του αθλήματος, γιορτάστηκε δεόντως (κάτι που συνέβαλλε και σε ιλιγγιώδη ποσά στις τιμές των εισιτηρίων), το τέλος της καριέρας του Kobe ήταν παραμυθένιο με νίκη στα τελευταία λεπτά και 60 πόντους απ’ τον ίδιο, και, φυσικά, το ίδιο εορταστική ήταν και η έναρξη του παιχνιδιού, με τον μεγάλο fan των Los Angeles Lakers και μπασίστα των Red Hot Chili Peppers, Flea, να παίζει το εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών με το μπάσο του.

Το κακό, βέβαια, είναι ότι η -περίεργη ομολογουμένως- απόδοση του εθνικού ύμνου από τον Flea δεν άρεσε ιδιαίτερα στο κοινό του γηπέδου αλλά και στους διάφορους fans που την είδαν, με σχόλια τύπου «ήταν ένα σκουπίδι» και «ήταν τόσο κακή όσο οι Lakers τα τελευταία χρόνια» να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όμως, η απάντηση του Flea δεν άργησε να έρθει. Ο αγαπημένος μπασίστας, μιλώντας στο TMZ, είπε τα εξής:

Δεν με ενδιαφέρει. Ξέρω ότι όσοι αγαπάνε τη μουσική το βρήκαν απολαυστικό. Το βρήκα υπέροχο. Δεν με απασχολούν οι στενόμυαλοι που “τρελαίνονται” όταν ακούνε κάτι διαφορετικό.

Δείτε κι εσείς τι έγινε πριν μερικά βράδια στο τελευταίο παιχνίδι του Kobe.