Ο Mike Patton επί σκηνής με τους Max και Igor Cavalera

Igor & Max Cavalera - Mike Patton
Igor & Max Cavalera - Mike Patton

Οι Max και Igor Cavalera τον τελευταίο χρόνο βρίσκονται σε περιοδεία για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου ‘Roots’ (κάνοντας πέρασμα και από την χώρα μας).

Τα πρώην μέλη των Sepultura βρέθηκαν στις 3 Μαρτίου στο San Fransisco και επιφύλασσαν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Πριν παίξουν το ‘Lookaway’ κάλεσαν επί σκηνής τον Mike Patton ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί τους στον δίσκο, και με τον Jonathan Davis των Korn για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Mike Patton στο παρελθόν έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με την μπάντα και τα αδέρφια Cavalera ηχογραφώντας το bonus κομμάτι ‘Mine’ για το ‘Roots’ αλλά και στο soundtrack των ταινιών ‘Freddy vs. Jason’ και ‘No Coração Dos Deuses’.

Το 2011 είχε βρεθεί on stage με τους Sepultura και τραγούδησε μαζί τους το κομμάτι ‘Roots Bloody Roots’.

Πριν μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ο Max Cavalera θυμήθηκε ένα αστείο γεγονός κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τον Patton και τον Jonathan Davis στο ‘Lookaway’:

Ο Jonathan ήταν τεράστιος fan των Faith No More. Είχε φρικάρει πολύ με το γεγονός πως ήταν εκεί ο Mike Patton.

Ήταν υπερβολικά νευρικός πράγμα το οποίο ήταν πολύ αστείο, καθόταν στο στούντιο και μάσαγε όλη την ώρα τα μαλλιά του.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την κοινή εμφάνιση των αδερφών Cavalera με τον Mike Patton, σε συναυλία τους στο San Fransisco πριν από μερικές μέρες.