Ο πρωταγωνιστής του Mr. Robot θα υποδυθεί τον Freddie Mercury!

Remi Malek
Remi Malek

Ο πρωταγωνιστής που γνωρίσαμε μέσα από τις ανατριχιαστικές ερμηνείες του στην τηλεοπτική σειρά ‘Mr. Robot’, Remi Malek, είναι ο εκλεκτός για να υποδυθεί τον Freddie Mercury!

Ο σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας του frontman των Queen, που θα έχει τίτλο ‘Bohemian Rhapsody’, δεν είναι άλλος από τον Bryan Singer (‘The Usual Suspects’, ‘X-Men: Apocalypse’ κ.ά.).

Η παραγωγή βρίσκεται ακόμα στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια, με τα μέλη των Queen, Brian May και Roger Taylor, να υπογράφουν την μουσική της, ενώ ο Sacha Baron Cohen που είχε κληθεί για casting ειδοποιήθηκε να εγκαταλείψει το project.


Γιατί δεν ενσάρκωσε (ούτε) ο Sacha Baron Cohen τον Freddie;


Οι διαφωνίες του με τα μέλη των Queen ως προς τον προσανατολισμό της ταινίας δεν ήταν και οι μοναδικές, αφού η συνεργασία του ηθοποιού Ben Winshaw και του σκηνοθέτη Dexter Fletcher, είχαν την ίδια κατάληξη.

Ο Bryan Singer πείστηκε τελικά να αναλάβει το εγχείρημα, ειδικά μετά την πρόσληψη του σεναριογράφου, Anthony McCarten, και η 20th Century Fox ζεσταίνει πλέον τις μηχανές της για την μεταφορά της ζωής του Mercury στην μεγάλη οθόνη.

Μετά τον Leonardo DiCaprio, ο οποίος θα υποδυθεί στο νέο του ρόλο τον «άνθρωπο που γέννησε το rock ‘n’ roll», ο Remi Malek καλείται να μας μεταφέρει λίγη από τη μαγεία του χαρισματικού frontman, και σίγουρα, με τις δυο αυτές παραγωγές, οι μουσικόφιλοι θα τρίβετε τα χέρια σας από ικανοποίηση.