Οι Guns N’ Roses μιλούν στην πρώτη επίσημη συνέντευξή τους μετά το reunion

Guns N' Roses fans

Οι Axl Rose και Duff McKagan παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στο Globo.com, την πρώτη επίσημη της μπάντας μετά την πολύκροτη επανένωσή τους. Φυσικά, βγήκαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην εκπομπή Fantástico της βραζιλιάνικης τηλεόρασης που τους φιλοξένησε, τα οποία τα μαζέψαμε παρακάτω.

Το πρώτο λαβράκι της συνέντευξης βγήκε ενώ ο Axl θυμήθηκε την πρώτη απόπειρα επανένωσης. Ο Rose ζήτησε από τον manager του, Fernando Lebeis, να βρει το τηλέφωνο του Slash, με τον ίδιο να απορεί και να νομίζει ότι ο frontman των Gn’R αστειεύεται! Είχαν χρόνια εξάλλου οι δυο τους να έρθουν σε επικοινωνία…

Τα πάντα άλλαξαν όταν ο Paul Tollett, το μεγάλο αφεντικό του φημισμένου Coachella, προσπάθησε να τους φέρει σε επαφή, ενώ ήταν αυτός που κάποιους μήνες αργότερα θα φίξαρε την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ. Ο Axl δήλωσε πάνω σε αυτό:

Η επανένωση έχει να κάνει και με τον Paul. Ξεκίνησε αρχικά να μιλάει για αυτό, και έδωσα εντολή στους δικούς μου ανθρώπους να προχωρήσουμε, να μιλήσουμε για αυτό. Και ενώ τα πράγματα φάνταζαν αληθινά, ζήτησα από τον manager μου τον Fernando να βρει το τηλέφωνο του Slash, με τον ίδιο να μου απαντάει με μήνυμα ότι εάν κάνω πλάκα θα με σκοτώσει!

Τελικά, πήρα τηλέφωνο τον Slash, βρισκόταν σε περιοδεία ή κάτι τέτοιο. Κανονίσαμε να βρεθούμε να τα πούμε, αλλά κάτι συνέβη στα πλάνα και των δυο μας και δεν τα καταφέραμε. Εκ των πραγμάτων, τον περασμένο Οκτώβριο σμίξαμε, δειπνήσαμε στο σπίτι μου και μετά από το φαγητό εγώ και ο Duff βγήκαμε έξω, για να μιλήσουμε και να στρώσουμε τα πλάνα μας. Έπειτα βρεθήκαμε στις πρόβες, όλοι έπαιζαν σωστά, πήγαμε εκεί για δουλειά και όλα δούλευαν μια χαρά!

Ερωτώμενος για τις απουσίες των Izzy Stradlin και Steven Adler από τους Guns N’ Roses, ο Axl δήλωσε:

Δεν έχω ιδέα… Όταν άρχισε όλο αυτό, ο Steven ανάρρωνε από μια επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Με τον Izzy δεν μπορώ να περιγράψω πραγματικά τι παίχτηκε. Δεν ξέρω τι να πω… Την μια μέρα λέγαμε αυτά, την επόμενη άλλα. Δεν προσπαθώ να ρίξω το φταίξιμο στον Izzy!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=300&v=0RF6YmywQ7E