Οι Guns N’ Roses οδεύουν προς ευρωπαϊκό tour (;)

Guns N' Roses
Guns N' Roses

Η περιοδεία των επανενωμένων Guns N’ Roses στη Βόρεια Αμερική ήταν η πιο επικερδής για το 2016, καθώς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, κατάφερε να αποφέρει κέρδη της τάξης των 117 εκατομμυρίων δολαρίων στην μπάντα, και τα καλά νέα είναι ότι οι τελευταίες πληροφορίες που διαδίδονται στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για επέκτασή της και σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά μία νέα ανάρτηση του Irish Mirror, σύμφωνα με την οποία οι Guns N’ Roses θα εμφανιστούν στο χωρητικότητας 82.000 ατόμων Croke Park το Δουβλίνου τον Ιούλιο, έβαλε «φωτιά» στις προσδοκίες των πολυάριθμων fans της μπάντας. Το ίδιο άρθρο αναφέρει ότι η συναυλία θα έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και, όπως καταλαβαίνετε, το πολυσυζητημένο Not In This Lifetime… Tour’ αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω όταν επισημοποιηθεί η πρώτη συναυλία.

Φυσικά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, ωστόσο η τεράστια εμπορική επιτυχία του Βορειοαμερικανικού σκέλους δημιουργεί λογικές ελπίδες για ευρωπαϊκή συνέχεια της περιοδείας.

Δείτε σε τι φάση βρίσκονται και μείνετε συντονισμένοι.

https://www.youtube.com/watch?v=YWtFnYMrUF8