Οι Therion ανακοίνωσαν νέο δίσκο και δύο συναυλίες στη χώρα μας

Therion
Therion

Έχοντας αφήσει τους Therion σε μια κρίσιμη καμπή της καριέρας τους, με τον ιθύνοντα νου του συγκροτήματος  Christofer Johnsson να είναι άγνωστο -λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε- αν θα μπορέσει να ανέβει ξανά στη σκηνή, ήταν κάπως δύσκολο να περιμένουμε από αυτούς ευχάριστα νέα. Ευτυχώς, διαψευστήκαμε ευχάριστα και έτσι από τις 26 Ιανουαρίου του 2018 και έπειτα θα μπορούμε να κρατάμε στα χέρια μας τον νέο τριπλό δίσκο τους με τίτλο ‘Beloved Antichrist’.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη ροκ όπερα, με 29 διαφορετικούς χαρακτήρες και τον κάθε ένα να έχει τη δική του ξεχωριστή φωνή. Το έργο θα ξεπερνά σε διάρκεια τις τρεις ώρες και τα τριάντα λεπτά και το σχήμα αυτή τη στιγμή δουλεύει πυρετωδώς για να καταφέρει να το μεταφέρει ατόφιο στη σκηνή.

Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρει, θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε στη χώρα μας, καθώς εκτός από το νέο δίσκο, οι Therion ανακοίνωσαν και μια εκτεταμένη Ευρωπαϊκή περιοδεία που συμπεριλαμβάνει στους σταθμούς της Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 8 και 9 Μαρτίου αντίστοιχα. Σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας περισσότερες πληροφορίες για τα δύο live, οπότε μείνετε συντονισμένοι.