Πολιτική δήλωση του Roger Waters φέρνει τους Pink Floyd ξανά κοντά

Roger Waters
Roger Waters

Μια πολιτική δήλωση του Roger Waters, τάραξε τα ήσυχα νερά της μουσικής σκηνής των τελευταίων ημερών. Συγκεκριμένα, ο μπασίστας των θρύλων έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

Οι Pink Floyd ξαναενώνονται για να στηρίξουν την προσπάθεια Women of the Gaza Freedom Flotilla. Ο David Gilmour, ο Nick Mason και ο Roger Waters στέκονται ενωμένοι, υποστηρίζοντας την οργάνωση Women of the Gaza Freedom Flotilla και αποδοκιμάζουν την παράνομη σύλληψη και κράτηση των μελών της σε διεθνή ύδατα, από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.

Κάποιοι ήδη εύχονται τα εναπομείναντα μέλη των Pink Floyd να στηρίξουν την οργάνωση και με μια συναυλία, αλλά κατά βάθος γνωρίζουν κι αυτοί, όπως όλοι, ότι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θυμίζουμε πως η οργάνωση Women of the Gaza Freedom Flotilla έχει σαν στόχο να φτιάχνει καραβάνια με πλοία και να σπάει τον παράνομο αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ, φέρνοντας στους καταδυναστευμένους Παλαιστίνιους τρόφιμα και φάρμακα. Όλα τα μέλη των αποστολών αυτών, είναι γυναίκες.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Roger Waters είχε εκφράσει τη στήριξή του στον παλαιστινιακό λαό, δημοσιεύοντας μια μακροσκελή ανακοίνωση. Διαβάστε περισσότερα:

O Roger Waters τάσσεται υπέρ του παλαιστινιακού λαού!


"Pink Floyd reunites to stand with the Women of the Gaza Freedom Flotilla"David Gilmour, Nick Mason and Roger Waters…

Δημοσιεύτηκε από Roger Waters στις Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016