Πώς ακούγεται το ‘Sweet Child O’ Mine’ από 4 βιολιά;

'Sweet Child O' Mine' 4 violin cover
'Sweet Child O' Mine' 4 violin cover

Το βίντεο που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε παρακάτω, δεν είναι καινούριο, είναι το 2013. Ναι, αργήσαμε να το ανακαλύψουμε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Οι καλλιτέχνες του YouTube είναι πάντα ιδιαίτεροι και πραγματικά ιδιοφυείς. Παίρνουν πασίγνωστα κομμάτια, τα διασκευάζουν με τρόπους που δε θα μπορούσαν καν να μας περάσουν από το μυαλό και, εν τέλει, μας εκπλήσσουν. Αυτό ακριβώς συνέβη και όταν έπεσα κατά τύχη στο κανάλι της ckingviolin, και την είδα να παίζει το κλασικό ‘Sweet Child O’ Mine’ των Guns n’ Roses (θυμηθείτε εδώ την υπόθεση που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την πιθανότητα υποκλοπής του κομματιού από κάποια αυστραλιανή μπάντα – με τον τραγουδιστή των Αυστραλών να διαψεύδει τις κατηγορίες).

Για του λόγου το αληθές:

Κι επειδή σίγουρα αυτό δε σας φτάνει αλλά μάλλον δεν μπήκατε στον κόπο να περιηγηθείτε στο κανάλι, θα προτείνω άλλο ένα βίντεο, με το κιθαριστικό solo του ‘Free Bird’ των Lynyrd Skynyrd να γίνεται τροφή για το βιολί της, το οποίο σε συνδυασμό με το πιάνο και τα ντραμς που παίζουν από πίσω, δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα – κι ας μην ακούγεται αρκετά δυνατά:

Τέλος, δείτε τι κάνει και ο Rob Scallon, ένας άλλος καλλιτέχνης του YoutTube ο οποίος “ειδικεύεται” στους Metallica και κάνει εξαιρετική και πολύ ιδιαίτερες διασκευές!