Στο πιλοτήριο του Ed Force One μαζί με τους Iron Maiden (vid)

Το εντυπωσιακό, ιδιωτικό jet των Iron Maiden που φέρει το όνομα Ed Force One είναι σίγουρα ένας ακόμα λόγος να λατρεύουμε την τεράστια heavy metal μπάντα (και ιδίως τον Bruce Dickinson που το πιλοτάρει).

Οι Iron Maiden αυτήν την περίοδο βρίσκονται εν μέσω της μεγάλης περιοδείας τους στα πλαίσια της προώθησης του τελευταίου τους άλμπουμ με τίτλο ‘The Book Of Souls’ (διαβάστε εδώ την κριτική μας), αλλά το Ed Force One είχε ένα μικρό ατύχημα τον προηγούμενο μήνα που το κράτησε καθηλωμένο στο έδαφος. Όμως, στα τέλη Μαρτίου, μετά από τις τάχιστες επισκευές που επιδιόρθωσαν πλήρως τα προβλήματα στον κινητήρα του, το Boeing 747 ανέβηκε και πάλι στους αιθέρες, για να συνεχίσει να γράφει ιστορία μαζί με τους Iron Maiden.

Ποιος δεν θα ήθελε, όμως, να μπει έστω για λίγο μέσα στο αεροπλάνο των Maiden και να ταξιδέψει μαζί τους; Είμαι σίγουρος πως η πλειοψηφία θα αντάλλασσε οτιδήποτε για να το κάνει, αλλά επειδή αυτό προς το παρόν δεν γίνεται, η μπάντα ανέβασε στον λογαριασμό της στο YouTube ένα βίντεο από την απογείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Fortaleza στη Βραζιλία… Νιώστε κι εσείς για λίγο “συνοδηγοί” του Bruce…

Δείτε ακόμη:

Οι Iron Maiden και το εντυπωσιακό τους show στη Νέα Υόρκη! (pics+vids)