Street Mode Festival 2022: Οι πρώτες ανακοινώσεις!

Το Street Mode Festival 2022 επιστρέφει δριμύτερο και είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά το κοινό της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο-!
Street Mode Festival 2022
Street Mode Festival 2022

Το Street Mode Festival 2022 επιστρέφει δριμύτερο και είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά το κοινό της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο-!

Οι πρώτες ανακοινώσεις είναι γεγονός, με το φεστιβάλ να μπαίνει δυναμικά στο συναυλιακό χάρτη!

Κρατώντας τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα της, η διοργάνωση θα λάβει χώρα το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου 2022!

Το πρώτο συγκρότημα που ανακοινώθηκε από τον heavy ήχο είναι οι Planet of Zeus, ενώ το rap εκπροσωπούν τα βαριά χαρτιά Anser, Βήτα Πεις, Bloody Hawk και Buzz.

Ο DJ Krush είναι ακόμα ένας καλλιτέχνης που προστέθηκε στο πρώτο κύμα ανακοινώσεων.

Φυσικά αναμένονται ακόμα περισσότερες ανακοινώσεις, με το τριήμερο να γεμίζει ήχους από rock και metal μέχρι punk και hip hop!

Πληροφορίες για τα εισιτήρια, τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, μείνετε συντονισμένοι!

Street Mode Festival 2022

Planet of Zeus

‘Always loyal to the pack’, οι Planet of Zeus γράφουν χιλιόμετρα στο χώρο της heavy rock σκηνής από το 2000.

Έχοντας παίξει σχεδόν παντού, από μικρούς συναυλιακούς χώρους μέχρι μεγάλα στάδια, και από μικρά χωριά της Ελλάδας μέχρι τις μεγαλύτερες πόλεις και φεστιβάλ του κόσμου, συγκαταλέγονται μέσα στις καλύτερες ελληνικές μπάντες που μπορείς να δεις live, ever, είτε τους γνωρίζεις, είτε όχι.

Το μοναδικό τους ηχόχρωμα σε ταξιδεύει μουσικά από τους Lynyrd Skynyrd στους Mastodon, από τους Allman Brothers Band στους Queens of the Stone Age και από τους AC/DC στους Clutch.

Το πρόσταγμα είναι άλλωστε γνωστό: «Σεξ και βία στον πλανήτη Δία!».

Δισκογραφία:

Albums
(2019) Faith In Physics
(2018) Live In Athens
(2016) Loyal To The Pack
(2014) Vigilante
(2011) Macho Libre
(2018) Eleven The Hard Way

EPs & Singles
(2019) All These Happy People
(2019) Gasoline
(2019) Revolution Cookbook

Planet of Zeus - Street Mode Festival 2022
Planet of Zeus – Street Mode Festival 2022
PLANET OF ZEUS live στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό | STAGES A/LIVE


ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ

Οι Βήτα Πεις στο Street Mode Festival 2022!

Ένα, δύο, τρία, η ομάδα είναι μία… και ανεβαίνει με φόρα στην Θεσσαλονίκη!

Μετά το ιστορικό, επετειακό, 100ο live και τα «20 χρόνια Βήτα Πεις» στην Αθήνα, με πάνω από 10.000 θεατές, το θρυλικό rap συγκρότημα επιστρέφει στο Street Mode Festival για να ενώσει την φωνή του με όλους τους «οπαδούς» του Βορρά.

Θεσσαλονίκη είσαι έτοιμη;

Δισκογραφία

Album
(2021) Υστερόγραφο
(2021) Ροή Του Μέλλοντος
(2014) Εποχή
(2012) Βάπτισμα Πυρός
(2012) Εύφλεκτον
(2011) Συνάντηση 14:15
(2006) Για Τους Οπαδούς
(2006) Άκυρον
(2004) Αξέχαστο
(2003) Το Αθάνατο
EPs & Singles
(2022) The Club
(2022) Είκοσι
(2021) Citizens Versus Dictatorships 23
(2012) Δεκαετία

Βήτα Πεις - Street Mode Festival 2022
Βήτα Πεις – Street Mode Festival 2022
ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ - ΟΑΚΑ - ΕΙΣΟΔΟΣ (9.7.2022)


Bloody Hawk

Ο Bloody Hawk στο Street Mode Festival 2022!

Ο 26χρονος, Ξανθιώτης rapper επιστρέφει στο Street Mode Festival και μας υπόσχεται άλλη μία -όπως πάντα- εκρηκτική, ζωντανή εμφάνιση!

Πότε εσωστρεφής και συναισθηματικός, και πότε εξωστρεφής και ρεαλιστικός, μα πάντα λυρικός και ακατέργαστος, ο Bloody Hawk αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της hip-hop σκηνής.

Το 2013 ξεκίνησε να ανεβάζει κομμάτια στο YouTube με το όνομα «Φθείρομαι», και το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ «Κομπλεξικό» με το πλέον όνομά του, Bloody Hawk. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Δισκογραφία

Albums
(2021) Τίμημα
(2019) 1 Ευρώ
(2017) Κομπλεξικό
EPs & Singles
(2022) Standby
(2022) Νύχτα
(2022) Δαίμονες
(2021) Daewoo 3
(2021) Headphones
(2021) Al Dente
(2021) 2010 Freestyle
(2020) Ήρωες
(2020) Toronto
(2019) Miami
(2018) Δικό Σας
(2018) Φτάνουμε
(2018) Θα Τα Καταφέρω

Bloody Hawk, Dani Gambino - Standby (Official Video)


Anser

Ο Anser στο Street Mode Festival 2022!

Από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή του ελληνικού Ηip-Hop ως μέλος των Flowjob στα 00s, ο Anser έχει κατακτήσει «τίμια» όλα αυτά τα χρόνια τον απόλυτο σεβασμό από το κοινό αλλά και από τους υπόλοιπους MCs.

Ο Γιάννης, ο άνθρωπος που ραπάρει πιο γρήγορα από την σκιά του, επιστρέφει στο Street Mode Festival και μας υπόσχεται ακόμα μία συγκλονιστική εμφάνιση!

Δισκογραφία

Albums
(2019) Άδυτο
(2013) Flow Royal
(2008) Ιθύνων Νούς

EPs & Singles
(2022) Η Μέρα Εκείνη Δεν Θ’ Αργήσει
(2022) Λυπητερή
(2021) Άνθρωπος Ίδιος
(2021) Κερκόπορτα
(2021) Ίσως Να Μην Γεράσουμε
(2020) Χαμαρέτου
(2019) Ίδιες Προσευχές

Anser - Street Mode Festival 2022
Anser – Street Mode Festival 2022
Anser - Λυπητερή / Lipiteri prod.by Briansway (Official Video Clip)


Buzz

Ο Buzz στο Street Mode Festival 2022!

Ο Buzz, γέννημα θρέμμα του Περιστερίου, aka Steri Peri, έγινε γνωστός ως το έτερο ήμισυ του σχήματος Zoro&Buzz, με τον οποίο γράφανε μαζί από το 2015.

Η κορυφαία κυκλοφορία του διδύμου έρχεται το 2019 με το album «Η δύναμη Που Δεν Υπολογίζανε».

Ο κορονοϊός δεν έκοψε την φόρα, την επιμονή και την ανάγκη του για έκφραση, με αποτέλεσμα το 2021 να κυκλοφορήσει το πρώτο του σόλο album «Λεωφόρος Καβάλας».

Συνεχίζοντας μέχρι τώρα με πολλά clips και feats, o ακατάπαυστος Buzz βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του, και επιστρέφει στο Street Mode festival!

Δισκογραφία

Album
(2021) Λεωφόρος Καβάλας
(2019) Η Δύναμη Που Δεν Υπολογίζανε (Zoro&Buzz)

EPs & Singles
(2022) Η Μεγάλη Εικόνα
(2022) Κάμερες
(2021) Ίσως Να Μην Γεράσουμε
(2020) Το Κέντρο Του Κόσμου (Zoro&Buzz)
(2020) Napoli (Zoro&Buzz)
(2020) Education (Zoro&Buzz)
(2020) Όλα Επιστρέφουν (Zoro&Buzz)
(2020) Σκέψεις Κόκκινες (Zoro&Buzz)
(2020) Σαν Παιδιά (Zoro&Buzz)
(2020) Εδώ Σταθερά (Zoro&Buzz)
(2020) Respect The West (Zoro&Buzz)
(2019) Κύκλος (Zoro&Buzz)
(2019) Λεκανοπέδιο (Zoro&Buzz)
(2019) Το Χρώμα Της Δύσης (Zoro&Buzz)
(2018) Έχει Ανάψει Λαμπάκι (Zoro&Buzz)
(2018) Η Πιο Δύσκολη Χρονιά (Zoro&Buzz)
(2017) Μαύρη Τρύπα (Zoro&Buzz)
(2016) Αρπαχτή (Zoro&Buzz)
(2016) Scooby (Zoro&Buzz)
(2015) Whiskey Bar (Zoro&Buzz)
(2015) Κατεβαίνω Κέντρο (Zoro&Buzz)
(2014) Νύχτες (Zoro&Buzz)
(2014) Αν Δεν (Zoro&Buzz)

Buzz - Street Mode Festival 2022
Buzz – Street Mode Festival 2022
Buzz - Queens (prod by. Dolos) (Official Music Video)


DJ Krush

Πρωτοπόρος του ιαπωνικού hip-hop και τεράστια επιρροή για πολλούς turntablists και beatmakers, o Ιάπωνας Hideaki Ishi, ή αλλιώς DJ Krush έρχεται στο φετινό Street Mode Festival.

Με πάμπολλες εμφανίσεις σε όλο τον πλανήτη και μια τεράστια δισκογραφία, ο πολυβραβευμένος DJ & παραγωγός αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με τον ρυθμό και την μοναδική του, εμπνευσμένη από την Άπω Ανατολή, ατμόσφαιρα!

Δισκογραφία

Albums
(2020) Trickster
(2018) Cosmic Yard
(2017) Kiseki
(2015) Butterfly Effect
(2006) Stepping Stones: The Self-Remixed Best
(2006) Stepping Stones: The Self-Remixed Best – Soundscapes
(2006) Stepping Stones: The Self-Remixed Best – Lyricism
(2004) Jaku
(2002) The Message At The Depth
(1999) Kaku-Sei
(1996) Meiso

EPs & Singles
(2022) 道 Story
(2019) Regeneration
(2019) Onomatop
(2019) Inkling
(2019) Flicker
(2019) Polygon
(2019) Incarnation
(2019) C-Rays
(2019) Breathing Rate
(2019) Doomsayer
(2019) Cell Invasion
(2019) Infinite Fragment
(2019) Bluezone
(2012) Yushin – Brave Heart
(2012) Kyofu – Conflicts
(2012) Genun – Passage Of Time
(2012) Kuroi Ame – Black Rain
(2012) Aoi Ame – Green Rain
(2012) Kouro – Optical Path
(2012) Kagi No Te – Phasic Swing
(2011) Shyya No Chiheisen – Sleepless Horizon
(2011) Kuon – Far And Away
(2011) Koufo No Tsubasa – Breath Of Wings

DJ Krush - Street Mode Festival 2022
DJ Krush – Street Mode Festival 2022

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!